Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cine este Nicodim Ungureanu, noul actor care s-a alăturat distribuției „Adela”. „Am ce să joc şi mă joc cu toţi cum vreau!”

Cine este Nicodim Ungureanu, noul actor care s-a alăturat distribuției „Adela”.  „Am ce să joc şi mă joc cu toţi cum vreau!”
8

de Andra Stana,

Ajuns deja la al treilea sezon, serialul Adela îşi continuă povestea cu un nou capitol ce va fi difuzat începând din 27 ianuarie, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. În noile episoade va apărea un nou personaj. Iată despre cine este vorba.

Nicodim Ungureanu va juca rolul unui poliţist în serialul „Adela”

După un final de sezon dramatic şi cu totul neaşteptat, noi mistere sunt pe care de a fi rezolvate, iar un rol-cheie în dezlegarea lor îl va avea poliţistul Toma Lungu, interpretat de către actorul Nicodim Ungureanu.

Toma este un poliţist care îşi desfăşoară activitatea alături de procurorul Sebastian Lascu (Răzvan Fodor), în anchetele pe care acesta le conduce. Pe măsură ce noi indicii ies la iveală, Toma este pe cale să descopere misterele familiei Andronic.

Cine-este-Nicodim-Ungureanu-noul-actor-care-s-a-alaturat-distributiei-„Adela-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Mesajul Ruxandrei Ion pentru Nicodim Ungureanu, noul actor din „Adela”: „Aşa îmi mulţumeşti!”

„În joc pe Toma, omul bun, săritor, pe care îl întâlnim la magazin, pe stradă, la ședința cu părinții, pe care îl placi şi datorită uniformei, dar care la rândul lui nu te place, ci doar încearcă să se folosească de bunătatea, sinceritatea şi naivitatea ta. Toma plăteşte pentru faptele lui, pentru că toţi îi tolerează nechibzuinţa”, a declarat Nicodim Ungureanu despre personajul său.

Acesta a completat: „Am ce să joc şi mă joc cu toţi cum vreau! Îi mulţumesc doamnei Ruxandra Ion pentru propunerea primită şi voi ţine cont de sfatul primit: «Fă un super personaj, aşa îmi mulţumeşti!»”.

Ce adevăruri nerostite şi ce secrete vechi va scoate la lumină Toma Lungu, telespectatorii vor descoperi urmărind cel de-al treilea sezon al serialului „Adela”, ce va avea premiera joi, 27 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1.

Noul sezon din „Adela” vine cu noi răsturnări de situații

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii serialului românesc „Adela”. Cel mai nou sezon al serialului, „Adela – Ce-i al tău e și al meu”, va avea premiera luna aceasta, la Antena 1. Protagonista Mara Oprea spune că noile episoade vor aduce „răsturnări de situații la care nu se așteaptă nimeni”.

Sezonul trei vine cu răsturnări de situații la care nu se așteaptă nimeni. Am avut și am de jucat secvențe foarte grele, care m-au pus în situația de a mă imagina în situații limită pe care nu le-am trăit niciodată. Relațiile noi care apar sunt surprinzătoare, iar povestea serialului devine din ce în ce mai interesantă, odată cu întâmplările neașteptate care se petrec în poveste!, mărturisește Mara Oprea.

În noile episoade din „Adela”, sezonul 3, telespectatorii vor afla în sfârșit pe cine a nimerit glonțul tras de senatorul Iftimie la finalul ultimului episod al sezonului doi. Dramatica scenă a împușcăturii a lăsat aproape 2 milioane de telespectatori cu sufletul la gură și mai multe întrebări fără răspuns: Cine a fost împușcată, Adela sau Andreea? Va dispărea una dintre cele două surori?

Cel de-al treilea sezon al serialului de ficțiune „Adela – Ce-i al tău e și al meu” va avea premiera joi, 27 ianuarie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Daca-e-joi-e-„Adela.-Antena-1-a-anuntat-cand-incepe-sezonul-trei-al-serialului-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 8

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton