Homepage  / Vedete străine

Cine este Nisa Sofia Aksongur, micuța Melek din serialul „Instinct de mamă”, de la Kanal D2

Cine este Nisa Sofia Aksongur, micuța Melek din serialul „Instinct de mamă”, de la Kanal D2
3

de Roxana Mirea,

Serialul turcesc „Instinct de mamă” este difuzat în fiecare zi pe Kanal D2, iar telespectatorii au fost cuceriți de Nisa Sofia Aksongur, cea care o interpretează pe micuța Melek. Nisa este considerată copilul minune al cinematografiei din Turcia.

Cine este Nisa Sofia Aksongur, Melek din serialul „Instinct de mamă”

În fiecare zi, de luni până duminică, de la ora 18:00, telespectatorii Kanal D2 așteaptă cu nerăbdare să urmărească evenimentele emoționante, încărcate de suspans și dramatism, care se deruleaza cu fiecare episod, în serialul „Instinct de mamă”, producție care spune povestea emoționanta a unei mame care își caută, neîncetat, copilul.

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale producției este Nisa Sofiya Aksongur, tânăra actriță care interpretează rolul micuței Melek Aksoy. Considerată copilul minune al cinematografiei din Turcia, Nisa Sofiya Aksongur, acum în vârsta de 12 ani, a avut prima apariție pe micul ecran cu personajul Hanzade din serialul „Kösem”, difuzat de Kanal D, când avea doar cinci ani. Publicul din România și-o amintește și din serialul „Doctorul minune”, difuzat tot la Kanal D, unde a interpretat-o pe micuța Filiz.

nisa-sofia-aksongur_-personaj-melek-instinct-de-mama-kanal-d2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Nisa Sofia Aksongur are un CV profesional impresionant

În ciuda vârstei sale fragede, fetița cu ochi albaștri are deja un CV profesional impresionant cu roluri în peste 10 producții cinematografice, seriale și filme de lungmetraj, în care a avut șansa de a juca alături de mari actori ai Turciei. Chipul angelic, talentul și seriozitatea i-au adus și numeroase contracte de imagine pentru branduri importante.

Nisa Sofiya Aksongur s-a născut în 2011 în Istanbul și  îmbină cu succes  activitatea în fața camerei de luat vederi sau pe un podium de modă, cu școala și bucuriile copilăriei. În fascinanta producție „Instinct de mama”, difuzată la Kanal D2, publicul o poate urmări în rolul micuței Melek Aksoy, o fată fragilă și sensibilă care a pierdut-o pe cea pe care o considera mamă și refuză să mai comunice cu cei din jur. La fel ca tatăl ei, Emre (Berk Bakioglu), ea nu știe că nu este fiica familiei căreia îi aparține. Destinul i-o aduce alături pe cea care i-a dat viață cu adevărat, Hicran (Elçîn Zehra Irem).

Serialul „Instinct de mamă” este difuzat în fiecare zi, de luni până duminică, de la ora 18:00, numai la Kanal D2.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton