Homepage  / Televiziune

Cine este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Motivul pentru care Olga Verbitchi a fost descalificată

Cine este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Motivul pentru care Olga Verbitchi a fost descalificată

de Redactia Tvmania

După ce vestea că una dintre concurentele noului sezon „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost eliminată a circulat în ultimele zile, acum a fost aflat și adevărul. Se pare că Olga Berbițchi este cea care a părăsit show-ul și asta pentru că a fost descalificată.

Pentru prima dată în istoria show-ului de televiziune, o concurentă a fost descalificată! Ilinca Vandici a făcut marele anunţ al serii din data de 11 septembrie 2021. Olga Verbiţchi a fost descalificată pentru încălcarea repetată a regulamentului.

„Fac un anunţ în premiera acestei competiţii. La nici o săptămână după startul Bravo ai Stil! sezonul 7 fac următorul anunţ: din cauza încălcărilor repetate a regulamentului acestei competiții, concurenta Olga Verbițchi este descalificată!”

Ilinca Vandici

Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, iar unele dintre colegele sale chiar au încercat să o salveze. Anda Adam a intervenit și a propus ca descalificarea Olgăi să fie supusă la vot.

„Nu putem să-i mai acordăm o șansă? E mică, nu știe ce face. Hai să votam!”, a spus Anda Adam.

Pe de altă parte unele dintre concurente au supus că deși descalificarea tinerei este o veste tristă, este normală pentru că ea sigură s-a pus într-o asemenea situație.

„Nu sunt surprinsă. E nașpa. Olga și-a făcut-o cu mâna ei.”, a spus Ruxi.

Cine este noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Ilinca Vandici: „Începem cea de-a doua săptămână de Bravo, ai stil! Celebrities , în forță, nu? Ea este noua concurenta Bravo, ai stil!sezonul 7.”

Noua concurenta care face ravagii încă de când a pășit pentru prima dată pe podiumul fashion show-ului a intrat în competiția stilistica după ce concurenta Olga Verbitchi a fost eliminata în urma comportamentului necorespunzător.

În următoarea ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”, de miercuri, 15 septembrie, vom afla cine este noua concurentă.

Cine este Olga Verbițchi, concurenta descalificată de la Bravo, ai stil! Celebrities

Olga Verbițchi i-a hipnotizat pe cei trei jurați de la „Bravo, ai stil!” 2021. Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Tibi Clenci (cel care i-a luat locul lui Cătălin Botezu la masa juriului) au fost uimiți de ținuta, atitudinea și vocea celei mai tinere dintre concurentele show-ului.

În prima ediție din noul sezon „Bravo, ai stil!”, Olga a primit câte o steluță de la fiecare jurat. Mai mult, concurenta show-ului de la Kanal D a fost și foarte sinceră atunci când a ajuns în fața celor trei membri ai juriului.

Astfel, ea a recunoscut că a avut parte de ajutorul unui prieten apropiat. Acesta i-ar fi furnizat piesele vestimentare, dar ea a făcut „tot styling-ul”, a spus Olga.

De asemenea, povestea care i-a însoțit defilarea a fost una reală. Olga a dezvăluit numele iubitul ei.

Olga Verbițchi este o tânără cântăreață, care la doar 20 de ani se bucură deja de recunoașterea unui public larg, atât în Republica Moldova, țara de proveniență, cât și în România. Artista a devenit cunoscută publicului din România datorită emisiunii X Factor.

Este absolventă a Liceului de Arte din Chișinău, studentă la Actorie, în București, pasionată de muzică, în toate manifestările ei, și de dans. A colaborat cu artiști precum Damian Drăghici, Kio și DJ Sava.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton