Homepage  / Vedete româneşti

Cine este noua iubită a lui Alex Leonte, fostul partener al lui Theo Rose. „Nu mă ascund”

Cine este noua iubită a lui Alex Leonte, fostul partener al lui Theo Rose. „Nu mă ascund”
8

de Roxana Mirea,

După ce au fost împreună cinci ani de zile, Theo Rose și Alex Leonte au decis să pună punct relației. Acum, amândoi și-au refăcut viața amoroasă. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Anghel Damian și vor deveni părinți în curând. Pe de altă parte, Alex Leonte are și el o nouă iubită, care este foarte cunoscută în mediul online.

Cine este noua iubită a lui Alex Leonte

După despărțirea de Alex Leonte, Theo Rose a găsit alinare în brațele lui Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul”, de la Pro TV. La scurt timp, s-a aflat că cei doi urmează să devină părinți. Artista și actorul vor avea un băiețel.

Pe de altă parte, și Alex Leonte și-a refăcut viața amoroasă și are o nouă iubită. Este vorba despre Manuela Lupașcu, care este creatoare de conținut. Cei doi formează un cuplu de câteva luni, dar preferă să fie discreți. Manuela a declarat că nu își ascunde relația, însă preferă să țină pentru sine anumite aspecte ce țin de viața personală.

cine-este-noua-iubita-a-lui-alex-leonte-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Pentru tot îmi fac timp, aranjată cu totul, astfel încât să am de toate în viața mea. Totul e bine, nu vreau să fac un subiecte despre chestia asta, să vedem cum stau lucrurile mai departe. Nu cred că s-a ascuns nimeni, nici în trecut, nici în prezent,, asta e toată chestia, vreau să avem și momente doar pentru noi. Ce aleg să ofer, nu mă ascund, că nu e nimic de ascuns, dar e bine. Nu cred că are legătură cu asta (nr. că Alex Leonte este persoană publică), e vorba de a păstra anumite momente pentru mine și, în general, nu se ascunde absolut nimeni. Vreau să pun accent pe ceea ce fac, mai mult decât orice altceva. Realitatea și viața pe care o avem face parte din ceea ce suntem, nu mă ascund că nu am de ce, dar mai răruț că e mai drăguț”, a spus Manuela Lupașcu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton