Homepage  / Vedete străine

Cine este noua iubită a lui Harry Styles. Au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional pe străzile din Tokyo

Cine este noua iubită a lui Harry Styles. Au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional pe străzile din Tokyo
7

de Roxana Mirea,

Harry Styles a dat-o uitării definitiv pe Olivia Wilde. Cântărețul, în vârstă de 29 de ani, a fost surprins în timp ce se săruta pasional cu un model celebru, care este chiar prietenă cu fosta parteneră a artistului. Iată cine este noua iubită a lui Harry Styles.

Cine este noua iubită a lui Harry Styles

Harry Styles și Emily Ratajkowski sunt din ce în ce mai apropiați. Cântărețul, în vârstă de 29 de ani, și modelul, în vârstă de 31 de ani, au fost văzuți sărutându-se în Tokyo. Fotografiile și înregistrările video cu cei doi au fost obținute de The Daily Mail.

O sursă a declarat pentru People că „Harry și Emily încearcă să se cunoască mai bine”, precizând: „Sunt prieteni de ceva vreme”. Sursa a adăugat că Ratajkowski este, de asemenea, „prietenă” cu Olivia Wilde – fosta lui Styles.

În fotografiile și înregistrarea video obținute de The Daily Mail, Styles și Ratajkowski pot fi văzuți în timp ce se sărută. Cântărețul a fost surprins purtând o cămașă albă cu o jachetă neagră și pantaloni asortați, în timp ce Emily Ratajkowski purta o jachetă roz cu negru și o fustă lungă neagră.

Harry Styles s-a aflat în Japonia, unde a susținut un concert în cadrul seriei de concerte Love on Tour, care se va relua în Danemarca în luna mai, după o pauză prelungită.

2023 Vanity Fair Oscar Party – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Mai multe surse au confirmat pentru People în noiembrie că Olivia Wilde, în vârstă de 39 de ani, și Styles „au luat o pauză” de la relația lor după aproape doi ani, menționând că „decizia foarte amiabilă” a venit pe fondul programului încărcat al lui Styles din cauza concertelor, dar și a faptului că Olivia își dedică întreaga atenție copiilor ei și a muncii din Los Angeles.

Pe de altă parte, s-a scris că Emily Ratajkowski ar fi încercat să aibă o relație cu Pete Davidson și Eric Andre, după ce a divorțat de producătorul de film Sebastian Bear-McClard în 2022. Împreună, cei doi au un fiu în vârstă de 2 ani, Sylvester Apollo Bear.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton