Homepage  / Vedete străine

Cine este noua iubită a lui Johnny Depp. Cum au fost surprinși împreună. „Este ceva serios între ei”

Cine este noua iubită a lui Johnny Depp. Cum au fost surprinși împreună. „Este ceva serios între ei”
4

de Roxana Mirea,

Johnny Depp iubește din nou! Celebrul actor are o relație cu avocata lui și nu, nu este vorba despre Camille Vasquez. Noua iubită a lui Johnny Depp este Joelle Rich, avocata care l-a reprezentat în procesul de calomnie intentat în Marea Britanie împotriva publicației The Sun.

Johnny Depp are o nouă iubită

Johnny Depp și Joelle Rich, avocata care i-a devenit iubită, își ascund relația de luni de zile. Deși nu a avut niciun rol oficial în procesul de defăimare câștigat de starul de cinema împotriva fostei soții Amber Heard, la începutul acestui an, Rich a fost fotografiată la tribunalul Fairfax County din Virginia aproape în fiecare zi a procesului care a durat câteva săptămâni, între 11 aprilie și 1 iunie.

Avocata, în vârstă de 37 de ani, l-a reprezentat pe Depp, în vârstă de 59 de ani, în procesul de calomnie intentat în Marea Britanie împotriva publicației The Sun, în 2020. Chiar dacă actorul a pierdut acel proces, se pare că a ieșit câștigător în dragoste.

Johnny Depp v Amber Heard Trial – VirginiaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Potrivit fotografiilor nesfârșite din interiorul și din afara tribunalului, Joelle Rich – partener la firma de avocatură Schillings – ar fi sosit împreună cu starul din „Pirații din Caraibe”, s-ar fi așezat chiar în spatele lui, în primul rând, ar fi făcut cu mâna fanilor săi la sfârșitul zilei, ar fi ieșit din incintă împreună cu el și chiar ar fi plecat în același vehicul.

La un moment dat, paparazzi chiar au surprins-o pe Rich aplecându-se și zâmbind în timp ce Depp îi arăta ceva pe telefon.

Johnny Depp și Joelle Rich au o relație serioasă

Deși îndrăgostiții și-au păstrat un comportament profesional unul față de celălalt, o sursă a declarat pentru Us Weekly că ea a fost într-adevăr acolo din motive „personale” – în principal, pentru a-și „susține” bărbatul. Nu este clar când relația lor a devenit romantică, iar reprezentanții actorului nu au putut fi contactați pentru comentarii, scrie Page Six.

Cu toate acestea, sursa a dezvăluit pentru Us Weekly că cei doi s-ar fi întâlnit „discret” în hoteluri în primele etape ale relației lor.

Chimia dintre ei este incredibilă„, a spus sursa. „Este ceva serios între ei.”

Joelle Rich este mamă a doi copii și se află în plin divorț, deși se pare că era căsătorită când l-a cunoscut pe Depp. În ciuda prezenței sale evidente în timpul procesului de defăimare, fanii erau convinși că Johnny Depp avea o relație în secret cu avocata sa din SUA, Camille Vasquez. Dar ea a dezmințit rapid zvonurile, numind speculațiile „sexiste” și „lipsite de etică”.

Țin foarte mult la clienții mei și, evident, noi am devenit apropiați„, a declarat ea pentru People în iunie. „Dar când spun „noi”, mă refer la întreaga echipă și, bineînțeles, asta îl include și pe Johnny.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton