Homepage  / Vedete străine

Cine este noua iubită a lui Julio Iglesias Jr. Ce părere are fosta soție a artistului, Charisse Verhaert

Cine este noua iubită a lui Julio Iglesias Jr. Ce părere are fosta soție a artistului, Charisse Verhaert
6

de Roxana Mirea,

Julio Iglesias Jr. a divorțul acum doi ani de Charisse Verhaert, iar acum a anunțat că are o nouă iubită. Cea care i-a furat inima lui Julio este modelul Vivi Di Domenico. Cei doi sunt împreună de cinci luni de zile, după cum scriu cei de la Hola.

Cine este noua iubită a lui Julio Iglesias Jr.

Vivi Di Domenico, noua iubită a lui Julio Iglesias Jr., are 30 de ani și locuiește în Mexic. Artistul a prezentat-o deja mamei și surorilor sale. „I le-am prezentat pe mama și pe surorile mele, pe Ana și Tamara. Se înțeleg de minune”, a spus Julio.

Mi-am găsit sufletul pereche. Ne-am cunoscut în Miami, prin intermediul unor prieteni de-ai vărului meu. Am ieșit cu ei câteva luni, iar apoi, când am rămas singuri, mi-am făcut curaj și am invitat-o în oraș. Mi-a spus da”, a povestit Julio Iglesias Jr., potrivit profm.ro.

De asemenea, artistul a explicat și ce îi place la iubita lui. „Are simțul umorului, îi place să facă sport, așa cum îmi place și mie, gândim la fel, suntem aceeași zodie. Și, ca să-ți spun adevărul, consider că e sufletul meu pereche.”

Julio Iglesias Jr. și Vivi Di Domenico nu s-au mutat încă împreună pentru că locuiește în Mexic, iar el se împarte între California și Miami. „Ne simțim foarte bine împreună și vom vedea ce vom face. Poate Vivi va veni în Statele Unite.”

Noua iubită a lui Julio Iglesias lucrează ca model și are o comunitate numeroasă pe rețelele sociale, unde a adunat zeci de mii de urmăritori, cărora le arată în fiecare zi trucuri de frumusețe și de machiaj, precum și detalii despre viața ei.

Fosta soție a lui Julio Iglesias Jr. știe că el are o nouă iubită

De asemenea, Julio Iglesias Jr. a mărturisit că fosta lui soție știe că el are o nouă iubită. Ba mai mult, Charisse Verhaert este fericită pentru el, potrivit spuselor lui.

Charisse e parte din viața mea. Suntem prieteni și familie. Întotdeauna va exista o legătură specială, așa că mă bucur să știu că e fericită pentru mine”, a spus Julio.

Cei doi au divorțat cu puțin timp înainte de Crăciunul din 2021, după aproape un an și jumătate de la despărțire. Chiar dacă povestea lor de iubire s-a destrămat, artistul mărturisea că el și fosta soție au rămas prieteni.

JULIO IGLESIAS JUNIOR FAIT LA PROMOTION DE SON DERNIER ALBUM „POIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Îți spun adevărul, eu și soția mea suntem separați. Ne-am despărțit acum mai bine de un an și jumătate, însă oficial acum mai bine de o lună. Am luat această decizie din dragoste. Ne-am spus că dacă nu mai există dragoste sută la sută, atunci putem să fim prieteni. Suntem în continuare o familie. Am divorțat în mod amiabil, ne iubim ca prieteni și vorbim des”, dezvăluia artistul în luna ianuarie a acestui an.

Da, exact (n.r. se poate spune că e prietena mea cea mai bună). Dar în orice caz să nu crezi că nu a fost un moment dificil. Separarea nu e ceva plăcut. Iar în cazul nostru a venit după 17 ani, e mult timp. Noi nu am avut copii, pur și simplu nu s-a întâmplat. Nu știu dacă e bine sau e rău. Ne-am fi despărțit și dacă am fi avut copii? Nu știu și nu vom ști niciodată”, a mai spus el.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton