Homepage  / Știri / Seriale indiene

Cine este noua protagonistă din serialul ”Mica mireasă”, de la Național TV

Cine este noua protagonistă din serialul ”Mica mireasă”, de la Național TV

de Redactia Tvmania

Sezonul 2 al serialului ”Mica mireasă” a început să fie de curând difuzat și la noi, la Național TV (în India, serialul s-a terminat în vara anului trecut), astfel că majoritatea personajelor din sezonul 1 au dispărut din poveste.

Mahhi Vij este noua protagonistă a serialului „Mica Mireasă”

La aproape opt ani de la debutul pe micile ecrane din India, serialul ”Mica mireasă” a trecut anul trecut printr-o schimbare dramatică a firului narativ: acțiunea a făcut un salt temporal de 15 ani, având-o în centru pe fiica lui Anandi (Toral Rasputra), Nandini.

”După opt ani de succes, am simțit cu toții că povestea era stoarsă prea mult, așa că o schimbare era necesară”, a povestit Rasputra pentru tellychakkar.com. ”«Mica mireasă» a fost o călătorie minunată pentru mine, îmi va rămâne mereu aproape de inimă”, a mai spus actrița după ieșirea din serial.

Așadar, eroina acestui sezon este dr Nandini, fiica lui Anandi. Nandini este interpretată de modelul/actrița Mahhi Vij. Născută pe 1 aprilie 1982, în Delhi, Mahhi a apărut în câteva videoclipuri locale, apoi a obținut roluri în diverse seriale indiene, dar adevăratul debut l-a avut în 2006.

Este căsătorită, din 2011, cu un iubit actor indian de seriale, Jay Bhanushali. Cei doi au participat împreună la o emisiune de genul ”Dansez pentru tine”, dar s-au retras pentru că ea s-a lovit la picior.

Rolul din ”Mica mireasă” a fost cel mai recent proiect al ei.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Siddharth Shukla (”Mica mireasă”, Național TV) a dat lovitura

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton