Homepage  / Știri

Cine este noul concurent din „Fabrica de staruri”?

Cine este noul concurent din „Fabrica de staruri”?

de Redactia Tvmania

Moldoveanul Ghenadie Moroşanu, în vârstă de 28 de ani, are mai mult noroc decât şi-ar fi imaginat. După ce a ratat intrarea în „Fabrica de staruri” la limită, el îl înlocuieşte, începând din 27 martie, pe Andrei Ilieș, care s-a retras în timpul show-ului transmis în direct de TVR 1.

Andrei îşi motivase decizia prin adaptarea dificilă la cerinţele acestui talent reality-show. Dar ghinionul unuia poate fi norocul altuia, cum este şi cazul lui Ghenadie, care a ajuns în „Fabrica de staruri” când credea că totul este pierdut.

Prietenii îi spun „Gin” săgetătorului Ghenadie Moroşanu, care s-a alăturat celorlalţi 15 concurenţi din „Fabrica de staruri”. Este căsătorit de trei ani cu Nadia, dar cei doi nu sunt încă părinţi. Îi plac R&B, rock&roll, rock-pop, dar şi muzica clasică şi muzica pop. De altfel, faptul că se dă în vânt să asculte Queen, U2, The Beatles, Frank Sinatra spune multe în acest sens.

Motto-ul după care îşi ghidează viaţa – „Carpe Diem” – nu este doar o vorbă-n vânt: Ghenadie şi l-a tatuat pe piept! Poate şi de aceea, participarea la „Fabrica de staruri” şi faptul că stă despărţit de familia lui nu par să îl fac să sufere.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton