Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cine este noul iubit al lui Charlize Theron. Au fost surprinși în ipostaze tandre pe străzile din Los Angeles

Cine este noul iubit al lui Charlize Theron. Au fost surprinși în ipostaze tandre pe străzile din Los Angeles
12

de Andra Stana,

Charlize Theron traversează o perioadă fericită, după relațiile eșuate cu Sean Penn și Gabriel Aubry. Recent, actrița de 47 de ani a fost surprinsă de paparazzi în compania noului ei iubit, în ipostaze drăgăstoase. Cine i-a furat inima vedetei din „Vechea gardă”.

Cine este Alex Dimitrijevic, noul iubit al lui Charlize Theron

Charlize Theron are un nou iubit și este mai fericită ca oricând. Actrița a fost surprinsă de paparazzi alături de cel care i-a furat inima, duminică, pe străzile din Los Angeles, scrie Daily Mail.

Actrița în vârstă de 47 de ani părea să fie foarte bine dispusă, fiind fotografiată alături de un bărbat mai tânăr, fotomodelul Alex Dimitrijevic. Cei doi au fost surprinși luând masa la un restaurant din Los Angeles. Câștigătoarea premiului Oscar a fost văzută apoi ținându-se de mână cu Dimitrijevic.

Alex Dimitrijevic este un model mai puțin cunoscut, reprezentat de Top Models. Pe pagina agenției se arată că noul iubit al lui Theron are 1,80 metri și este stabilit în Los Angeles.

Charlize Theron s-a despărțit de Sean Penn în 2015

Actrița a avut o relație cu actorul Sean Penn, de care s-a despărțit în vara lui 2015. Câteva luni mai târziu, ea a explicat motivele care au stat la baza rupturii. „Din moment ce îmi doream mai mulţi copii, înţelegeam că o relaţie trebuie să se îndrepte într-o direcţie înainte de a deveni ceea ce-ţi doresti, iar asta nu s-a întâmplat. Nu aveam cum să prevăd deznodământul”, a explicat atunci Theron.

Cine este noul iubit al lui Charlize TheronIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Charlize Theron a mai avut în trecut relații cu actorul Craig Bierko, cântărețul Third Eye Blind Stephen Jenkins, actorul Stuart Townsend și modelul Gabriel Aubry.

Charlize este mama a doi copii: Jackson, de 11 ani, și August, de șapte ani.

În decembrie 2022, Charlize a declarat, într-un interviu pentru The Hollywood Reporter, că ar renunța la cariera ei de dragul copiilor, dacă ar trebui să aleagă între familie și carieră.

Îmi place să fiu mamă mai mult decât să fiu actriță sau producătoare. Și nu am crezut niciodată că voi spune asta. Dacă cineva mi-ar spune mâine: «Nu le poți face pe amândouă», aș fi tristă să renunț la actorie? Bineînțeles că da. Dar pentru mine ar fi o chestie de nerefuzat”, a explicat Charlize Theron.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton