Homepage  / Vedete româneşti

Cine este noul iubit al sopranei Irina Baianț, după ce s-a despărțit de Doru Todoruț, de la Deepcentral

Cine este noul iubit al sopranei Irina Baianț, după ce s-a despărțit de Doru Todoruț, de la Deepcentral
5

de Ioana Maria,

Soprana Irina Baianț este o femeie discretă, atunci când vine vorba despre viața privată. Frumoasa soprană a cucerit marile scene ale lumii și, de curând, inima lui Alexandru Meroiu, medic stomatolog și invitat permanent al emisiunii MediCOOL de la Antena 1.

Are o carieră impresionantă în muzică, dar a avut parte de ghinion în dragoste, căci relația ei cu Doru Todoruț a ajuns la final. Acum însă, se pare că soprana Irina Baianț zâmbește din nou după ce s-a îndrăgostit în urmă cu șase luni, scrie viva.ro.

“Creatorul de zâmbete”, cum este alintat Alex, are alură de model și poate fi confundat ușor cu un manechin de la vreo celebră casă de modă internațională.

Noul iubit al sopranei Irina Baianț a confirmat relația lor, dar nu a dorit să ofere prea multe detalii din intimitatea cuplului. Cu toate acestea, a dat totuși de înțeles că își dorește ca povestea lor de iubire să fie una de lungă durată.

Este adevărat! Sunt împreună cu Irina de aproximativ șase luni! Ne-am cunoscut prin niște prieteni comuni. Ne înțelegem minunat și așa sper să rămână’, a declarat medicul, pentru cancan.ro.

Irina-Baiant-295617544_623155012513548_2107748582448978705_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton