Homepage  / Articole

Cine e noul protagonist al peliculei „Transformers 4”

Cine e noul protagonist al peliculei "Transformers 4"

de Redactia Tvmania

Michael Bay a anunţat pe site-ul său numele protagonistului noului film "Transformers". Regizorul nu a oferit detalii cu privire la personajul pe care îl va interpreta acesta, dar zvonurile nu au întârziat să apară.

Jack Reynor, un irlandez de numai 20 de ani şi cu un palmares modest, va fi personajul principal în „Transformers 4”, rol pe care îl va continua, spune Michael Bay, în noua trilogie anunţată. Se zvoneşte deja că Reynor va interpreta rolul iubitului fiicei lui Wahlberg.

„Tocmai am angajat un nou actor pentru „Transformers 4”, ca să joace alături de Mark Wahlberg. E vorba de Jack Reynor, un puşti irlandez care a venit în America cu doar 30 de dolari în buzunar. Destul de îndrăzneţ, nu-i aşa? Pe bune, cine face aşa ceva? Oricum, eu l-am remarcat într-un film irlandez grozav numit „What Richard Did”. Puştanul e adevărat”, a scris Bay pe site-ul său, www.michaelbay.com.

„Transformers 4 nu e un reboot. Cuvântul ăsta a tot circulat pe internet. Filmul are loc la exact 4 ani după războiul din Chicago. Povestea face o tranziţie foarte  firească şi acesta e motivul pentru care avem o distribuţie complet nouă. Acest Transformers va fi foarte diferit de precedentele. Ne îmbarcăm spre o nouă trilogie.”, a completat regizorul.

Conform imdb.com, pelicula „Transformers 4” ar urma să aibă premiera în SUA pe 27 iunie anul viitor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton