Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cine este Oana Moșneagu, Andreea din „Adela”. „Mi se reproşează că sunt rea, invidioasă, geloasă”

Cine este Oana Moșneagu, Andreea din „Adela”. „Mi se reproşează că sunt rea, invidioasă, geloasă”
7

de Redactia Tvmania

Oana Moșneagu (31) este una dintre actrițele principale din „Adela”. În serialul de la Antena 1, aceasta îi dă viață Andreeei. Fanii ei au mai urmărit-o și în alt proiect tv. Mai precis, a devenit cunoscută după rolul din „Fructul oprit”.

Oana Moșneagu, Andreea din „Adela”, a plecat de-acasă când avea 17 ani

Într-un interviu recent, Oana Moșneagu a recunoscut că și-a dorit să devină actriță de mică. Pentru click.ro, actrița din „Adela” a vorbit despre cine este cu adevărat și ce planuri de viitor are.

„Oana Moşneagu e o fată din Mioveni, care a plecat de acasă la 17 ani, o fată pentru care libertatea şi independenţa sunt nevoi esenţiale, care a avut curajul să viseze să fie actriţă şi care la 25 de ani a şi început să devină una”, s-a descris Oana Moșneagu.

Actrița a mărturisit că, de când a apărut pe micile ecrane, a primit mai multe mesaje în care era amenințată.

Cine este Oana Moșneagu, Andreea din „Adela”. „Mi se reproşează că sunt rea, invidioasă, geloasă” (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Mai mult pe vremea serialului «Fructul Oprit», atunci primeam foarte multe mesaje nu foarte prietenoase, nu aş putea să le reproduc aici, iar asta strict prin prisma personajului meu. Şi ameninţări, dar majoritatea erau de la copii şi adolescenţi care nu făceau diferenţa între personaj şi actor.

Acum, de când o joc pe Andreea în Adela – serial pe care, cu această ocazie, vă invit să îl urmăriţi în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, mesajele nu mai sunt atât de agresive, mi se reproşează că sunt rea, invidioasă, geloasă, că distrug relaţia protagoniştilor, mi se recomandă să nu mă mai bag între ei, dar sunt rare mesajele agresive”, a mai adăugat actrița pentru sursa citată.

Alături de ce mare actor își dorește să joace Oana Moșneagu, vedeta din „Adela”

„Cu orice actor care are mai multă experienţă decât mine şi de la care aş putea să învăţ. Adică foarte mulţi (n.r. râde). Dar, că să dau un exemplu concret, mi-ar plăcea mult să am ocazia să joc cu Florin Piersic jr.

Cu Oana Pellea, cu Adrian Titieni, cu Şerban Pavlu, cu Vlad Ivanov, dar şi cu o gramadă de colegi de generaţie, oameni tineri cu care să cresc şi alături de care să mă dezvolt”, a mai adăugat Oana Moșneag.

Vlad Gherman are o relație cu Oana Moșneagu

Cei doi actori din „Adela” s-au apropiat la ceva timp după ce actorul s-a despărțit de Cristina Ciobănașu. Cu toate că au fost deja într-o vacanță împreună, ei au negat până acum zvonurile cum că formează un cuplu. Până la urmă, Vlad a confirmat relația cu actrița din „Adela” și a publicat pe Instagram câteva imagini adorabile cu ei doi.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton