Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Cine este Özge Gürel, partenera lui Can Yaman din serialele „Dulce-amărui” și „Dl Greșeală”

Cine este Özge Gürel, partenera lui Can Yaman din serialele „Dulce-amărui” și „Dl Greșeală”

de Redactia Tvmania

Zilele acestea, telespectatorii români o pot vedea pe frumoasa actriță în două seriale diferite: „Dulce-amărui” este la Pro 2, iar „Dl Greșeală” este la Happy Channel. În ambele producții – amândouă comedii romantice -  Özge Gürel face pereche cu Can Yaman.

 

Özge Gürel s-a născut pe 5 februarie 1987 la Istanbul, are adică 34 de ani. Tatăl ei e de origine cercheză, iar mama ei se trage din imigranți turci din Salonic. Frumoasa a crescut în orașul Silivri, nu foarte departe de Istanbul, pe țărmul Mării Marmara, până când a terminat liceul. A intrat apoi la facultate și a început să studieze economia la Universitatea Beykent, dar a renunțat atunci când a descoperit pasiunea pentru actorie. A luat nu doar lecții de actorie, ci și de management aplicat pentru instituțiile de profil.

Cariera frumoasei a început în 2010, cu rolul Zeynep din serialul „Kızım Nerede”. A fost ulterior Rana Hatun în „Suleyman Magnificul” și Ada în altă producție de succes, difuzată și la noi, „Yaman”. În rolul care a făcut-o într-adevăr cunoscută și i-a adus o mulțime de fani a fost cel din „Sezonul cireșelor”, alt serial turcesc difuzat și la noi. 

Pe platourile de filmare ale serialului, în original „Kiraz Mevsimi” (2014 – 2015), o comedie romantică așa cum le place turcilor (se pare că mai ales vara), Özge Gürel a găsit nu doar succesul, ci și dragostea adevărată, căci s-a îndrăgostit și a început o relație cu colegul ei de serial, Serkan Çayoglu (34 de ani).

 

În sezonul 2016 – 2017, „Sezonul cireșelor” a fost difuzat de Canale 5, primul serial turcesc transmis la o televiziune italiană, iar succesul a fost așa de mare, că Özge Gürel și Serkan Çayoglu au fost invitați în Italia (așa cum s-a întâmplat, mai recent, și cu Can Yaman și Demet Özdemir, după hitul „Vis de iubire”).

 

În 2016, Özge Gürel a lansat și un videoclip muzical, încă o dovadă a talentului tinerei turcoaice.

 

 

De două ori partenera lui Can Yaman

În 2017, Gürel a jucat pentru prima dată alături de Can Yaman în „Dolunay”, tradus la noi „Dulce-amărui” și difuzat de Pro 2, o poveste despre un afacerist de succes, dar cu un caracter insuportabil, căruia dragostea îi vine de hac, atunci când o cunoaște pe Nazli, o studentă care are nevoie urgentă de o slujbă. 

În 2018, frumoasa a jucat alături de iubitul ei,  Serkan Çayoglu, în miniseria „Börü”, iar în 2019 a avut rol principal în serialul „Muhtesem Ikili”, inspirat de filmul american „Tango și Cash” (Ibrahim Celikkol și Kerem Bürsin erau protagoniștii, dar producția nu s-a bucurat totuși de succesul scontat).

Anul trecut, Özge Gürel și Can Yaman au refăcut perechea din „Dulce-amărui” în serialul – tot comedie romantică – „Dl Greșeală”, însă pandemia a complicat mult lucrurile, iar serialul nu a mai avut stârnit interesul telespectatorilor, fiind anulat după 14 episoade originale.  

 

https://www.instagram.com/p/CF2TGXxnzVx/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ce face acum Özge Gürel?

Cum profesional a avut o perioadă liberă, Özge a profitat și l-a surprins pe iubitul ei, Serkan Çayoglu, cu o vizită pe platourile de filmare din Cipru ale celui mai nou serial al său, „Bir Zamanlar Kibris” lansat recent la televiziunea națională turcă, TRT. 

 

https://www.instagram.com/p/CNIQ3jiHHi3/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Și deși în Turcia nu e chiar cea mai populară actriță a generației sale, faptul că e atât de cunoscută și îndrăgită în Italia îi prinde bine. Astfel, presa turcă anunță că, la toamnă, Özge Gürel va putea fi văzută în reclamele a două branduri italiene, unul de haine, celălalt de bijuterii, pentru care va filma reclame în septembrie, la Roma și la Milano.

Contractele îi vor aduce lui Özge 3,5 milioane de lire turcești. În același timp, actrița are numeroase propuneri pentru a juca în seriale, și turceși, și italiene, dar nu se grăbește încă să aleagă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton