Homepage  / Televiziune

Cine este Papagalul de la „Masked Singer”. INNA: „Aș zice că e un Dorian Popa care a învățat să cânte”

Cine este Papagalul de la „Masked Singer”. INNA: „Aș zice că e un Dorian Popa care a învățat să cânte”

de Ioana Maria,

Papagalul de la „Masked Singer România” a făcut senzație în prima ediție a emisiunii de la PRO TV. INNA spune că personajul ar fi Dorian Popa.

Povestea mea este plină de acțiune și, sigur, femei frumoase. Mă pot lăuda că mișcările mele au înnebunit sexul frumos„, spune Papagalul.  Detectivii au venit cu păreri diferite. Alex Bogdan crede că ar putea fi chiar Traian Băsescu, dar Mihaela Rădulescu spune că mai mult ca sigur ar fi fostul detectiv Codin Maticiuc.

„Masked Singer”, emisiunea preferată a telespectatorilor, a revenit la PRO TV cu sezonul cu numărul 2. Papagalul a interpretat piesa lui Tyga – Macarena, iar detectivii au fost cuceriți de momentul său. Când a venit timpul ca cei patru detectivi să ghicească cine se ascunde sub mască, INNA a făcut o declarație care probabil nu-l va bucura foarte tare pe Dorian Popa atunci când va auzi. „Dacă știa Dorian Popa să cânte așa, sau dacă a învățat, felicitări! Nu știu, eu aș zice că e un Dorian Popa care a stat un an de zile în casă și a învățat să cânte”, a spus INNA în emisiune, scrie libertatea.ro.

Ilie Năstase s-a demascat singur spre stupefacția detectivilor

În prima ediție Masked Singer România sezonul 2 în costumul Bufniței a fost Ilie Năstase. Fostul mare tenisman s-a demascat singur pentru că nu a mai rezistat în costumul sufocant.

“Mi-e cald! Îmi dau masca jos!”, a spus personajul Bufnița, care s-a demascat, spre surprinderea detectivilor.

Pe scenă, personajul Bufnița s-a declarat un mare cuceritor, iar melodia pe care a ales-o a fost una reprezentativă – „My Way”, de la Frank Sinatra.

Sub mască se afla nimeni altul decât fostul mare tenisman Ilie Năstase, care nu a respectat regulile show-ului. “E grea o așa experiență, dar m-am descurcat! Nu am voce, mă dor toate, și gâtul , spondiloza tot!”, a spus Ilie Năstase.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton