Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cine este persoana care a convins-o pe Anca Lungu să renunțe la țară și job. Fosta prezentatoare duce o viață de lux

Cine este persoana care a convins-o pe Anca Lungu să renunțe la țară și job. Fosta prezentatoare duce o viață de lux
7

de Redactia Tvmania

Au trecut aproape trei ani de când Anca Lungu anunța că se retrage din televiziune și părăsește România pentru a forma o familie în Nisa alături de partenerul ei.

Fosta prezentatoare a ”Observatorului” de la Antena 1, Anca Lungu locuieşte de trei ani la Nisa, Franţa. Frumoasa vedetă duce o viață de lux alături de Harry, bărbatul care a convins-o să renunțe la tot pentru el. Anca locuieşte într-o casă muzeu la Nisa, care valorează nu mai puţin de două milioane de euro, fiind veche de 240 de ani.

Anca Lungu formează un cuplu cu un milionar grec

Anca Lungu și-a schimbat total stilul de viață de când s-a mutat în Franța. Nu are un job anume însă se dedică proiectului ei din mediul online și celor doi copii care îi umplu tot timpul. Fosta prezentatoare a vorbit recent despre schimbările din ultimii ani alături de partenerul său, un milionar grec care are afaceri în domeniul cosmeticelor.

„Sigur că mi-a fost greu să renunţ la televiziune. Dar a fost o schimbare de direcţie, nu simt că am abandonat ceva. Am un proiect pe Internet, prinţesapolonic.ro. Dar aici am câştigat foarte mult timp cu copiii mei. M-am redescoperit pe mine.  Am devenit mai conştientă de lucrurile din jurul meu. Nu sunt o mamă extrem de protectivă, dar când vine vorba de Internet, am avut grijă să nu-mi expun copiii. Ei nu au nimic de câştigat din expunerea asta, au şi ei dreptul la intimitate, imagine. Nu vreau să-i expun, aşa am simţit. De aceea n-o să găsiţi imagini cu chipul băieţelului meu. Şi soţul meu e de acelaşi principiu. Nici noi ca şi cuplu nu ne expunem. E mai bine ca viaţa intimă să rămână intimă. E mai sănătos aşa. Suntem un cuplu, nu suntem cuplul perfect. A apărut la momentul în care aveam nevoie de aşa o persoană”, a declarat Anca Lungu la emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

Anca Lungu nu și-a mai văzut părinții de un an și jumătate 

Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, Anca a fost nevoită, la fel ca noi toți, să se adapteze izolării la domiciliu. Pentru că locuiește într-o zonă turistică, Anca a mărturisit că de mai bine de un an străzile sunt pustii în Franța. Mai mult, din aceleași motive, vedeta nu și-a mai văzut părinții  de un an și jumătate:

„Din fericire, nu am luat virusul. Şi în Franţa cifrele sunt uriaşe, spitalele sunt pline. Suntem norocoşi că suntem la Nisa, avem mult soare, suntem aproape de mare, ne plimbăm mult pe plajă. A fost  însă greu de suportat separarea de bunici, părinţi. Părinţii mei l-au văzut ultima oară pe Iorgos când avea un an şi cinci luni şi acum are trei ani. Niciodată nu am avut o perioadă aşa lungă să nu-mi văd părinţii. Pe bunica Elvira şi pe mama le văd prin intermediul Internetului. Părinţii mei au reuşit să se vaccineze, aşa că e aproape momentul în care ne vom revedea”, a mai spus Anca.

 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton