Homepage  / Televiziune

Cine este primul concurent eliminat de la MasterChef 2022. „E păcat. Ai pierdut timp și degeaba”

Cine este primul concurent eliminat de la MasterChef 2022. „E păcat. Ai pierdut timp și degeaba”
7

de Roxana Mirea,

Ediția de aseară, 10 februarie, a emisiunii MasterChef 2022, de la Pro TV, a fost una plină de emoții și s-a lăsat cu o eliminare. Tensiunile au atins cote maxime între concurenți, mai ales că au gătit sub presiune. Cu toții au dat tot ce-i mai bun și au vrut să îi impresioneze pe cei trei chefi, însă cineva a trebuit să plece acasă. Cine este primul concurent eliminat de la MasterChef 2022.

Primul concurentul eliminat de la MasterChef 2022

După prima probă din ediția de aseară a emisiunii MasterChef 2022, de la Pro TV, Chef Radu Dumitrescu, Chef Foa și Chef Hadad au ales care sunt concurenții care intră la proba eliminatorie. Aceștia au fost Gabriela Dima, Stelios Voina, Adrian Neagoe, Nicoleta Aneni, Nicolle Scripcar, Constantin Neagu, Ionuț Oancea și Marco Genna.

După testul sub presiune, chefii au fost mai puțin încântați de farfuriile concurentelor Nicolle Scripcar și Nicoleta Aneni. Fiind o probă eliminatorie, jurații au trebuit să decidă care este primul concurent eliminat de la MasterChef 2022, potrivit protv.ro.

Deși a avut o prestație foarte bună în concurs, această probă i-a dat bătăi de cap Nicoletei Aneni. Când a gustat din farfuria ei, Chef Hadad i-a spus că sosul nu există.

Ce sos? Eu, când m-am uitat și am văzut că mai aveam un minut și ceva, crochetele erau în ulei, farfurie nu aveam, să mă mai gândesc la sos? Da, pregătisem un ou, dar m-am oprit acolo cu sosul”, a spus Nicoleta.

Chifteaua e bună. Păcat. Ai început bine, am văzut. E păcat. Ai pierdut timp și degeaba”, i-a spus Chef Hadad concurentei.

Mă mir. De obicei, ești mai eficientă”, i-a spus și Chef Foa.

Nicoleta Aneni a admis că a făcut câteva greșeli. În cele din urmă, decizia chefilor a fost clară. Nicoleta Aneni a fost eliminată de la MasterChef 2022.

masterchef-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa Foto: Facebook, Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton