Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Pufeh, concurent la America Express 2022. Ce relație are cu Alina Ceușan și Carmen Grebenișan

Cine este Pufeh, concurent la America Express 2022. Ce relație are cu Alina Ceușan și Carmen Grebenișan
7

de Roxana Mirea,

Cine este Pufeh, concurent la America Express 2022. Pufeh a acceptat provocarea de a pleca pe Drumul Aurului alături de Bruja. Concurentul este cunoscut în mod special în mediul online, mai ales datorită legăturii sale cu Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, foste concurente ale show-ului de la Antena 1.

Cine este Pufeh, concurent la America Express 2022

Cine este Pufeh, concurent la America Express 2022. Nouă echipe au acceptat provocarea de a pleca în noul sezon al emisiunii Asia Express, care acum se numește America Express. Filmările s-au încheiat, iar fanii emisiunii așteaptă cu nerăbdare să vadă cu ce provocări se vor confrunta concurenții. Una dintre echipele care au plecat pe Drumul Aurului este formată din Bruja și Pufeh.

Pufeh este cunoscut mai mult în mediul online. El este un influencer român, care are peste 19 mii de urmăritori pe Instagram. Acesta a devenit cunoscut mai ales în urma colaborărilor sale cu Carmen Grebenișan și Alina Ceușan, cei trei fiind și foarte buni prieteni. Ei administrează împreună costume de baie pentru fete și branduri de haine.

Cine-este-Pufeh-concurent-la-America-Express-2022-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cu siguranță, popularitatea lui Pufeh va crește odată cu participarea la America Express 2022, alături de Bruja.

Pufeh și Bruja, despre participarea la America Express

Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, iesirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales :)) și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, tradiții și obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins să acceptăm provocarea America Express”, au spus Pufeh și Bruja despre participarea la America Express.

18 vedete, respectiv 9 perechi de concurenți au pornit în aventura vieții lor, în cel mai greu reality-show din România, „America Express”. Filmat pe o rută de 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia, show-ul este prezentat și de această dată de Irina Fodor.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton