Sezonul patru al emisiunii culinare de weekend de la Antena 1 ne va purta toamna aceasta pe patru continente. Chef Roxana Blenche și Carmen Brumă au pornit într-o călătorie culinară în jurul lumii, alături de invitații lor celebri.
Sezonul patru al emisiunii culinare de weekend de la Antena 1 ne va purta toamna aceasta pe patru continente. Chef Roxana Blenche și Carmen Brumă au pornit într-o călătorie culinară în jurul lumii, alături de invitații lor celebri.
Emisiunea duminicală de la Antena 1 ne poartă sezonul acesta prin locuri a căror bucătărie au ceva de oferit: Grecia, Italia, Franța, Spania, Germania, Anglia, Turcia, Dubai, Thailanda, China, India, Mexic, Brazilia, America de Nord, Africa.
Roxanei Blenche i-a fost greu să aleagă o bucătărie preferată: „Dacă ar fi să dau neapărat un răspuns, aş alege bucătăria japoneză şi cea franţuzească”, în timp ce Carmen Brumă mărturisește că preferatele ei sunt cele grecești și franțuzești.
Invitați în studio să gătească alături de Roxana și Carmen vor fi, printre alții, Irina Fodor, Nea Mărin, Radu Vâlcan, Andreea Bălan, Monica Bîrlădeanu, Dan Capatos, Liviu Teodorescu, Emi şi Cuza şi mulţi alţii.
Cine a fost revelația sezonului? „Au fost mulți care m-au surprins, dar pentru noi e important să se distreze şi să accepte cu deschidere provocarea. Nu contează dacă se pricep foarte bine, de asta e Blenche acolo”, ne-a mărturisit Carmen Brumă.
„În fiecare sezon am făcut descoperiri wow în rândul vedetelor care ni s-au alăturat în bucătărie. Sezonul ăsta îmi vine în minteMacanache, care chiar a fost ajutor de bucătar. Mi-a picat faţa când am văzut cum taie cu cuţitul ca un bucătar profesionist”, spune Roxana Blenche, fosta concurentă de la „Chefi la cuțite”, care are acum propria emisiune.
Cum se împacă mâncarea cu viața sănătoasă? „Se împacă perfect, pentru că nu vorbim despre nişte sabloane fixe, rigide. Stilul de viaţă sănătos presupune diversitate, echilibru şi plăcerea de a mânca exact ca o mâncare bună”, spune Carmen Brumă.
„Se împacă foarte bine, pentru că şi eu cu Brumă ne împăcăm excelent. Încercăm să găsim un echilibru în cantitatea de mâncare găsită în farfurie. Dacă eu îmi fac de cap în bucătărie şi folosesc foarte mult unt, atunci Carmen îmi spune imediat „porții mici”. Şi cum mie îmi place platingul de fine dining, ne axăm pe porții mici”, glumește Blenche.