Homepage  / Știri / Televiziune

Cine este Sebastian Dobrincu, jurat la „Imperiul Leilor” 2022

Cine este Sebastian Dobrincu, jurat la „Imperiul Leilor” 2022
3

de Andra Stana,

„Imperiul Leilor”, sezonul 3, începe miercuri, 9 februarie, la Pro TV. De la ora 21.30, antreprenori ambițioși își scot toți așii din mânecă pentru a obține finanțare din partea investitorilor Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu. La doar 23 de ani, Sebastian Dobrincu, fondator și CEO Storyheap, este mai pregătit ca niciodată să investească în business-uri de viitor.

Sebastian Dobrincu este cel mai tânăr investitor din „Imperiul Leilor”

Cu o experiență remarcabilă în zona de marketing digital, Sebastian Dobrincu spune i-ar plăcea să fie descris ca fiind „un om de încredere, nonconformist și foarte muncitor”, dar și că este interesat să investească, în mare parte, în afaceri ce se află în aria sa de confort: „Încerc să mă axez doar pe lucruri pe care le stăpânesc foarte bine”.

Sebastian Dobrincu (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Tânărul susține că principalele trei criterii după care se ghidează într-o afacere sunt „potențialul, intuiția și pasiunea”.

Sebastian Dobrincu: „Trebuie să am o conexiune personală cu business-ul în care mă implic!”

De asemenea, consideră că succesul unui business stă și în puterea legăturii pe care o ai cu acesta. „Trebuie să am o conexiune personală cu business-ul, cu domeniul, cu proiectul în care mă implic, pentru a putea da randament și a mă implica 100%”, a declarat Sebastian Dobrincu.

În ceea ce privește modul în care se raportează la ideile în care investește, tânărul leu recunoaște că preferă să se implice în „proiecte și inițiative care au potențial mare și rată de inovare scalabilă”.

Despre cea mai importantă calitate a persoanelor cu care tânărul colaborează, acesta spune că e privilegiat pentru că lucrează cu oameni „foarte independenți”, fapt ce îi permite libertatea și luxul de a se baza pe ei atunci când nu este prezent.

Imperiul Leilor” își deschide porțile celui de-al treilea sezon miercuri, 9 februarie, de la 21:30, la PRO TV și online, cu 24 de ore înainte de difuzare, exclusiv pe VOYO.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton