Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cine este și cu ce ocupă iubitul Dianei Bulimar de la America Express 2023. A renunțat la job și acum e freelancer

Cine este și cu ce ocupă iubitul Dianei Bulimar de la America Express 2023. A renunțat la job și acum e freelancer
12

de Andra Stana,

Diana Bulimar, concurenta de la America Express 2023, face echipă în show-ul de la Antena 1 cu altă gimnastă celebră, Larisa Iordache. Cele două campioane vor să câștige trofeul acestui sezon, dar și marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Acasă, Diana este așteptată de părinții ei, dar și de iubitul ei. Cine este iubitul Dianei Bulinar.

Cine este iubitul Dianei Bulimar de la America Express 2023

Diana Bulimar și iubitul ei au o relație perfectă, atât pe plan sentimental, cât și profesional. Și asta pentru că jumătatea cunoscutei gimnaste o ajută să producă mult conținut pentru rețelele de socializare, scrie viva.ro.

Tânărul și Diana Bulimar s-au mutat împreună și postează deseori clipuri pe TikTok. Mai demult, fosta gimnastă a concurat și la Exatlon. După ce s-a despărțit de Gabriel Nedelcu, care s-a numărat printre concurenții acelui show tv, Diana a găsit fericirea în brațele actulului ei iubit. După două luni de relație, ei au hotărât că a venit momentul să se mute împreună.

Radu-Ștefan Dumitrache este un tânăr fotograf și videograf, mai scrie sursa citată. Iubitul Dianei Bulimar a terminat secția Mate-Info la Colegiul Național B. P. Hașdeu Buzău. Apoi, a studiat Inginerie Civilă la UTCB-CCIA. Tânărul este azi destul de activ pe Youtube, unde urcă vloguri în care apare și alături de iubita sa. Acum doi ani, el a renunțat la jobul de inginer și a ales să devină freelancer în domeniul foto-video.

Cine este și cu ce ocupă iubitul Dianei Bulimar de la America Express 2023 (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Iubitul Dianei Bulimar, live stream în timp ce se juca pe computer

Cine este iubitul Dianei Bulimar de la America Express 2023. Radu-Ștefan Dumitrache a făcut stream live mult timp, transmițând live pe internet atunci când se juca pe computer. El a renunțat, însă, la această activitate acum un an. A recunoscut într-un vlog de pe canalul lui de Youtube că este încă prea greu să faci bani din asta în România.

„Am scăpat de ceva semi-greu și am dat de ceva mult mai greu. A fost primul an în care eu cu Diana am reușit să mergem într-o vacanță în care ne-am relaxat, dar am și făcut foarte mult content pentru ea. Dar am avut și zile proaste, în care mă enervam total aiurea. Simt că am anumite traume, provenite din anumite surse, pe partea financiară.

Am activat opt ani într-un domeniu unde eram salariat, aveam un venit, apoi am avut luni de zile fără joburi, fără un venit. Trebuie să învăț să mă separ emoțional de partea de business. Ar trebui să am mai multă răbdare. Odată ce am intrat în toată chestia asta cu antreprenoriatul, a trebuit să devin mai organizat”, a dezvăluit el recent.

Diana Bulimar, despre iubitul ei

Diana Bulimar de la America Express 2023 a povestit că tânărul care îi este iubit astăzi a avut și el tangențe cu sportul: a jucat baschet. Totodată, concurenta de la America Express 2023 a mai dezvăluit și cum îl alintă, acasă, pe iubitul ei.

„Ne-am mutat împreună. Nu înțeleg, e coșul lângă, e atât de greu? A mai făcut și baschet. Este prima dată cu Radu, când trag să facem ceva. În relațiile de dinainte eram cumva… Radu este videograf și fotograf. Când ne-am cunoscut, mi-a cerut numărul de telefon pe social media. Când mi-a scris prima dată, mi-a scris clăbuc. L-am întrebat de ce, mi-a spus că e amuzant. Tocmai de aia îl numesc și acum clăbuc”, a povestit Diana Bulimar.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton