Homepage  / Vedete româneşti

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Mihai Albu. Designerul a publicat primele imagini cu ei doi

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Mihai Albu. Designerul a publicat primele imagini cu ei doi
7

de Roxana Mirea,

Mihai Albu și-a refăcut viața amoroasă, la zece ani după divorțul furtunos de Iulia Albu. Designerul de pantofi nu a vrut să ofere prea multe detalii despre femeia din viața lui, însă a declarat că au planuri împreună. Iată cine este iubita lui Mihai Albu și cu ce se ocupă.

Cine este iubita lui Mihai Albu

Mihai Albu este foarte fericit alături de iubita lui și a publicat și primele imagini pe Facebook cu femeia care i-a furat inima.  Designerul de pantofi a adunat o mulțime de like-uri cu cele două fotografii postate aseară, 16 octombrie 2022, pe contul său de Facebook. În imaginile respective, el și iubita lui se aflau la barul Hotelului Intercontinental, unde au avut parte de o seară romatică.

Bucureștiul de la etajul 21… noaptea”, a scris celebrul designer de încălțăminte pe Facebook. Comentariile au început imediat să curgă, iar internauții l-au felicitat pe Mihai Albu. „Viața merge înainte și trebuie să ne bucurăm”, „Să fiți fericiți!”, „Vrem poze cu pantofii de mireasă! Unde sunt?” și „Cine e  frumoasa doamnă?” sunt doar câteva din mesajele lăsate de prieteni și de fani.

cine-este-iubita-lui-mihai-albu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Dacă vă întrebați cu ce se ocupă iubita lui Mihai Albu, aflați că aceasta este de profesie medic chirurg, potrivit Ego.ro.

Mihai Albu a făcut și primele declarații despre iubita lui, fiind totuși destul de discret și neîmpărtășind foarte multe detalii.

Ne înțelegem foarte bine și avem planuri pentru un viitor împreună. Nu doresc să spun mai mult, pentru că nu este persoană publică”, a declarat Mihai Albu pentru sursa menționată anterior.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton