Homepage  / Vedete străine

Cine este și cu ce se ocupă soțul actriței Caitríona Balfe din Outlander. Au un copil împreună

Cine este și cu ce se ocupă soțul actriței Caitríona Balfe din Outlander. Au un copil împreună
3

de Roxana Mirea,

Caitríona Balfe este cunoscută datorită rolului ei din „Outlander”, serial în care o interpretează pe Claire Fraser. Deși este deschisă să vorbească despre viața profesională, actrița preferă să păstreze discreția când vine vorba de cea personală. De-a lungul anilor, fanii și-ar fi dorit s-o vadă pe Caitríona într-o relație cu Sam Heughan, colegul ei de pe micul ecran, și asta datorită chimiei dintre ei. Totuși, cei doi actori n-au avut niciodată o relație amoroasă. Caitríona Balfe este căsătorită cu Tony McGill.

Cine este Tony McGill, soțul actriței Caitríona Balfe din Outlander

Caitríona Balfe va reveni în rolul lui Claire Fraser în sezonul șapte din „Outlander”. Drama de epocă o reunește pe actriță cu soțul ei de pe ecran, Jamie Fraser, interpretat de Sam Heughan. Însă, în viața reală, Caitríona este de fapt căsătorită cu muzicianul Tony McGill, cu care are un fiu, potrivit hellomagazine.com.

Deși Caitríona vorbește rareori despre soțul ei, Tony i-a fost alături la o serie de evenimente pe covorul roșu, inclusiv la cea de-a 92-a ediție a Premiilor Academiei în 2020 și la Festivalul Audi Henley în 2019. Un producător muzical celebru, Tony pare să își păstreze un profil destul de discret pe rețelele sociale.

În 2018, în timp ce participa la Globurile de Aur, Caitríona Balfe a confirmat pentru People că s-a logodit cu Tony. „S-a întâmplat în timpul vacanței. Sunt foarte fericită”, a spus ea. Cei doi aveau o relație de cel puțin doi ani.

Vedeta din „Outlander” a fost, de asemenea, fotografiată purtând un inel de logodnă superb, care prezenta un diamant rotund, flancat de două pietre de safir, de asemenea rotunde, așezate pe o verighetă simplă din aur.

Photocall de la 94ème édition de la cérémonie des Oscars à Los AngelesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Caitríona s-a căsătorit cu Tony la biserica St. Mary’s din Bruton, Somerset, într-o ceremonie secretă care a avut loc pe 10 august 2019. Când un internaut a întrebat-o pe actriță de ce fanii nu au văzut o fotografie din ziua cea mare, aceasta a răspuns: „Pentru că asta evenimentul a fost pentru mine, soțul meu și familia mea. Îmi pare rău… dar vă mulțumesc pentru dragoste.”

Caitríona Balfe și soțul ei au un copil

Pe 18 august 2021, Caitríona a confirmat că ea și Tony au devenit părinții unui băiețel.Fiind o nouă mamă, realizez că viața mea nu mai este a mea! Dar știți, cred că este ceva pentru care, în acest moment al vieții mele, sunt foarte pregătită. De asemenea, mă simt foarte privilegiată că lucrez într-o perioadă în care poți face atât film, cât și televiziune și nu există snobism în niciun caz. Televiziunea a fost foarte bună cu mine și am fost norocoasă că, deși nu am făcut multe filme, am reușit să fac câteva proiecte speciale”, a declarat actrița pentru RTE, în 2022.

Într-un interviu pentru The Guardian, Caitríona a vorbit și despre cum a fost să filmeze „Outlander” în timp ce era însărcinată. „Au fost momente în care eram însărcinată în patru sau cinci luni și alergam de colo-colo trăgând cu arme. Și mă întrebam: ‘Ce crede acest copil?’. Trebuie să fie ceva de genul: ‘Cine naiba este mama mea? În ce mediu mă nasc?’”, a glumit ea.

Caitriona Balfe și Sam Heughan

Firește, Caitríona i-a făcut cunoștință fiului ei cu colegul ei de platou Sam Heughan. După ce Caitríona a confirmat că cei doi s-au cunoscut, Sam a fost apoi întrebat despre întâlnirea cu nou-născutul: „Nu a fost impresionat de mine, dar este frumos”, a glumit actorul. Sam nu este singurul membru al distribuției Outlander care l-a întâlnit pe bebeluș. Caitríona a dezvăluit că fiica ei de pe ecran, Sophie Skelton, precum și Tobias Menzies, care a jucat în primele sezoane ale serialului, l-au întâlnit la scurt timp după naștere.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton