Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cine este și cu ce se ocupă soțul Ancăi Dumitra, Manfred Spendier. „Este un bărbat pe care îl admir”

Cine este și cu ce se ocupă soțul Ancăi Dumitra, Manfred Spendier. „Este un bărbat pe care îl admir”
8

de Andra Stana,

Anca Dumitra, în vârstă de 35 de ani, a devenit oficial doamna Spendier în decembrie anul trecut. Actrița s-a căsătorit atunci civil cu Manfred Spendier, un austriac de 46 de ani. În weekend, cei doi s-au cununat religios și mai apoi au petrecut alături de invitații lor într-un restaurant exclusivist din București.

Anca Dumitra a devenit doamna Spendier

La sfârșitul lui 2022, Anca Dumitra și-a schimbat statutul și numele în buletin, căci pe 17 decembrie și-a oficializat relația în fața ofițerului Stării Civile cu Manfred Spendier, un om de afaceri originar din Austria.

Mi-a plăcut întreaga zi. Mi-a plăcut întreaga pregătire, emoțiile, rudele strânse, prietenii care vin să te susțină, care varsă o lacrimă. Pentru mine a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea și… ce să zic? Este una dintre cele mai dragi amintiri”, ne-a povestit interpreta Gianinei din „Las Fierbinți”, serialul difuzat de Pro TV. 

În această primăvară, Anca Dumitra și Manfred Spendier s-au cununat religios. Petrecerea de nuntă a avut loc, în acest weekend, la Clubul Diplomatic, considerat un loc exclusivist în Capitală, scrie protv.ro.

Invitații care au participat la fericitul eveniment au dezvăluit imagini de la eveniment pe rețelele sociale. Iar din fotografiile publicate reiese cât de frumoasă și de fericită a fost Anca în ziua nunții sale. Actrița din „Las Fierbinți” a strălucit într-o rochie de mireasă spectaculoasă.

Cu toate că formează un cuplu de mai mulți ani, Anca și Manfred au preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Într-un interviu oferit emisiunii La Măruță, actrița a recunoscut că și-a întâlnit viitorul soț în România și că atracția dintre ei a fost evidentă încă din prima clipă.

„Ne-am întâlnit în România, în sectorul 1, departe de casă și am vrut să ne căsătorim la sectorul 3 și acolo au fost câteva dificultăți (…) A fost foarte natural, s-a întâmplat firesc (…). E un bărbat pe care îl admir și este important asta”, a spus ea. 

Cine este și cu ce se ocupă soțul Ancăi Dumitra, Manfred SpendierIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cine este și cu ce se ocupă Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra

Puțină lume știe că Manfred Spendier (46 de ani) este directorul General al Titan Machinery Europa de Est, o companie care se ocupă cu producerea utilajelor agricole. Într-un interviu pentru revista-ferma.ro, Manfred Spendier s-a descris drept un simplu fermier, ajuns pentru moment într-o funcţie înaltă. Totodată, omul de afaceri a povestit despre pasiunea sa pentru motocross. 

Visul lui Manfred Spendier este să se ocupe de ferma familiei sale, în Austria, peste câțiva ani.

„Acolo deţinem 40 de hectare de teren pe care cultivăm grâu şi porumb; de asemenea, creştem vaci de lapte, porcine şi oi. Îmi place agricultura, încă din adolescenţă m-am implicat în activităţile fermei. Am muncit mult în trecut şi am condus diferite utilaje. Era clar că asta îmi doream şi trebuia să continui să merg pe acest drum, aşa că m-am decis să urmez studiile în domeniu şi am devenit inginer tehnic de utilaje agricole”, a spus soțul Ancăi Dumitra pentru sursa menționată. 

„Eu provin dintr-o zonă de munte, iar când intru într-un oraş mare, precum Viena sau oricare altul, nu mă simt prea bine, doresc să evit agitaţia cotidiană. Motiv pentru care mi-am cumpărat o casă aproape de zona Otopeni”, a mai povesit omul de afaceri. 

Sursă foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton