Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cine este și cu ce se ocupă soțul Ilincăi Vandici. Andrei Neacșu are 30 de ani și are o companie de imobiliare

Cine este și cu ce se ocupă soțul Ilincăi Vandici. Andrei Neacșu are 30 de ani și are o companie de imobiliare
6

de Andra Stana,

Ilinca Vandici, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi, se află mereu în lumina reflectoarelor. Spre deosebire de ea, soțul vedetei de la Kanal D preferă să nu iasă în evidență. Dincolo de carieră, Ilinca Vandici și-a întemeiat o familie alături de Andrei Neacșu. Cei doi au împreună un băiețel, pe micuțul Zian.

Ilinca Vandici (35 de ani) s-a căsătorit în iunie 2016 cu Andrei Neacșu. Ea este prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil Celebrities”, care revine din septembrie în grila Kanal D. În același timp, ea este o prezență activă și în mediul online, pe Instagram (a trecut de 900 de mii de urmăritori) și Facebook. În schimb, soțul preferă să nu iasă în evidență.

Ilinca Vandici dă din casă. Ce a declarat despre soțul ei (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cine este Andrei Neacșu

Andrei Neacșu e cunoscut drept „Spelbu” în unele cercuri. Tatăl lui a fost viceprimarul comunei Tunari și l-a ajutat pe soțul prezentatoarei de la Kanal D să își înființeze o companie de imobiliare în Tunari, care îi aduce venituri mari, scrie wowbiz.ro.

Mai precis, soțul Ilincăi Vandici vinde și cumpără apartamente. În trecut, Andrei Neacșu a practicat și kickboxing-ul și este luptător MMA.

Detalii neștiute din viața Ilincăi Vandici

Recent, Ilinca Vandici a dezvăluit detalii neștiute din viața ei și a soțului. Andrei a apărut în viața sa la doi ani după ce vedeta își încheiase o altă relație.

„Andrei mă vâna de câțiva ani. Mă vâna prin oraș. Mi-a spus că m-a sunat, dar eu mândră cum eram nu am considerat important. Nu mi-a plăcut niciodată să mă las ușor. Eu sunt Leoaică, mă lupt. S-a luptat până a venit momentul lui. Ne-am întâlnit exact când a trebuit. Prima relație de la care nu am mai avut așteptări. Înțelesesem despre mine ce vreau de la mine, de la viață. El mi-a spus din prima ieșire că o să fiu soția lui și mama copiilor lui. A fost prima dată când nu am crezut asta. În patru luni am rămas însărcinată. În alte două luni m-a cerut de soție, după alte 10 luni am făcut nunta”, a spus vedeta în cadrul emisiunii „În oglindă” a lui Mihai Ghiță.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton