Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cine este soția lui Cove de la „Vorbește lumea”. „Ne-am cunoscut la o petrecere. Amândoi eram implicați într-o altă relație”

Cine este soția lui Cove de la „Vorbește lumea”. „Ne-am cunoscut la o petrecere. Amândoi eram implicați într-o altă relație”
7

de Andra Stana,

Cove, unul dintre cele mai îndrăgiți prezentatori de pe micile noastre ecrane, a preferat mereu să păstreze discreția în ceea ce privește viața lui privată. Vedeta de la Pro TV a fost căsătorit de două ori, iar acum formează o familie alături de Florentina Ene. Cei doi s-au căsătorit în anul 2013. Doi ani mai târziu, cei doi au venit părinți, iar Cove are încă un băiat, din prima căsnicie, cu Maria Movileanu. Jumătatea prezentatorului de la „Vorbește Lumea” este de profesie medic ginecolog. Florentina Ene și Cove s-au cunoscut la o petrecere.

Soția lui Cove a mărturisit că nu era una dintre fanele lui Cove. În schimb, mama ei îl urmărea cu drag la „Surprize, surprize”, de pe TVR 1, scrie libertatea.ro.

„Sincer, nu eram o fană. Mama, în schimb, era. Ea urmărea Surprize, Surprize. Pe vremea aceea, sâmbătă seara eu aveam alt program. Și nici el nu-mi părea genul care să-mi placă. De aceea pot să spun că n-a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut la o petrecere. La momentul respectiv, fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat. Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una-alta. Am luat-o așa cu pași timizi și totul a decurs de la sine. Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună. Au fost și momente în care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt”, a declarat soția lui Cove.

De cealaltă parte, Cove spune despre soția lui că „are o inteligență emoțională fantastică”.

„Atunci când există ceva care nu-mi place, primul lucru pe care îl face e să se pună în locul celuilalt. Lucrează în domeniul medical. (…) E medic ginecolog. Ea este cea care mă susține. Dacă am cea mai mică întristare, suferință, are un umăr și pentru mine”, a mărturisit Cove, despre soția lui.

Cine-este-sotia-lui-Cove-de-la-Vorbeste-lumea-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton