Homepage  / Vedete româneşti

Cine este soțul Bellei Santiago. Cum s-au cunoscut cei doi

Cine este soțul Bellei Santiago. Cum s-au cunoscut cei doi
9

de Redactia Tvmania

Cunoscută în urma debutului său de la “X Factor”, dar și a participării în cadrul show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, Bella Santiago și Ionuț Grigore s-au căsătorit religios vineri, 26 mai și au avut parte de o petrecere de vis la Snagov.

Bella Santiago trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ionuț Grigore, cel cu care s-a căsătorit civil în anul 2017.

La șase ani de la momentul cununiei civile, Bella Santiago și Ionuț Grigore au decis să se căsătorească și religios. Mai multe momente emoționante au avut loc la biserică, unde Bella a luat microfonul și a început să cânte în timp ce se îndrepta spre Ionuț. După slujba religioasă, cei doi au mers împreună cu invitații la un local din Cernica. Aici, totul a fost pregătit în cele mai mici detalii, mesele fiind ornamentate cu flori naturale, iar toate preparatele care s-au servit au fost cu totul speciale. În plus, o orchestră a încântat invitații cu muzică de calitate. Bella și Ionuț au fost sufletul petrecerii, ei întreținând atmosfera cu tonusul lor. Valsul mirilor a luat prin surprindere pe toată lumea, cei doi începând cu un dans lent, ulterior dezlănțuindu-se pe mai multe melodii ritmate, scrie cancan.ro.

Cine este Ionuț Grigore, soțul Bellei Santiago

La scurt timp după ce Bella Santiago s-a stabilit în România, l-a cunoscut pe acesta, prin intermediul unui prieten comun (solist al trupei Jukebox) și s-au îndrăgostit unul de altul iremediabil.

Nicolae Ionuț Grigore este de profesie kinetoterapeut și a recunoscut că s-a îndrăgostit de aceasta la prima vedere, fiind atât de fericit și împlinit odată ce a întâlnit-o pe Bella, încât în 2017 s-a hotărât să-i devină soț, scrie kfetele.ro.

Câștigătoarea trofeului „X Factor” 2018 spunea recent că familia soțului ei a primit-o cu brațele deschise.

De altfel, Bella a dezvăluit, recent, într-un interviu acordat celor de la Click!, cât de iubită este de familia noului ei soț.

„Avantajul meu este că nu sunt româncă sută la sută. Sunt o filipineză româncă și chiar ne înțelegem foarte bine. Noi suntem fiecare cu treaba noastră, soacra mea face mâncare românească și eu mâncare filipineză. Facem juma – juma! Suntem foarte bine. Cu socrul și cu soacra nu am probleme acasă.

Soțul meu când nu este lângă mine am multe emoții, încep să pierd cuvintele în română. Sunt o norocoasă cu un asemenea partener și el este norocos cu mine. Amândoi suntem două persoane romantice și când avem probleme, stăm de vorbă unul cu celălalt și remediem problemele. Nu este o persoană mai orgolioasă, amândoi suntem la fel.”, a declarat Bella Santiago.

bella-santiago-nunta-350445706_1973881239632770_8521465911277736233_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton