Homepage  / Vedete străine

Cine este Tuba Büyüküstün, noua actriță principală din serialul „Fiica ambasadorului”

Cine este Tuba Büyüküstün, noua actriță principală din serialul „Fiica ambasadorului”

de Roxana Mirea,

Episodul 36 din „Fiica ambasadorului”, serial turcesc difuzat de Kanal D, a fost ultimul în care a apărut actrița Neslihan Atagül. De săptămâna viitoare (când va fi difuzat episodul 37), noua protagonistă care îi va lua locul este actrița Tuba Büyüküstün. Iată cine este Tuba Büyüküstün, noua actriță principală din serialul „Fiica ambasadorului”.

Cine este Tuba Büyüküstün, noua actriță principală din „Fiica ambasadorului”

„Fiica ambasadorului” este serialul turcesc difuzat de Kanal D în serile de luni și marți, de la ora 20.00. Fascinanta poveste de dragoste îi are în distribuție pe Neslihan Atagül, în rolul personajului central feminin, și pe Engin Akyürek, în rolul principal masculin.

Ei bine, episodul difuzat de Kanal D în data de 22 martie a fost ultimul în care a apărut Neslihan Atagül. Actrița care i-a luat locul este Tuba Büyüküstün. Aceasta nu a preluat personajul lui Neslihan. Ea o va interpreta pe Mavi. Tuba Büyüküstün este cunoscut pentru rolurile sale din „Dragoste de contrabandă”/„Kara Para Aşk”, „Asi – Împotriva destinului” sau „Iubire și răzbunare”.

Tuba Büyüküstün, noua actriță principală din „Fiica ambasadorului”, s-a născut pe 5 iulie 1982 și a crescut în Istanbul. În copilărie și-a descoprit pasiunea pentru pictură, iar ulterior s-a angajat într-un studio de artă, potrivit kanald.ro.

Actrița a absolvit școala din Istanbul Doğus”, iar mai apoi și-a continuat studiile la Universitatea de Arte Plastice „Mimar Sinan” din Istanbul, unde obținut diploma de designer vestimentar. Pentru că nu a avut noroc cu modelingul, Tuba s-a lansat în fotografie și a devenit imaginea unor branduri bine cunoscute, precum Pantene în Belgia, MaximumCart, Kremini, Molped și multe altele.

Tuba Büyüküstün, despre rolul din „Fiica ambasadorului”

După ce s-a aflat că ea o înlocuiește pe Neslihan Atagül în „Fiica ambasadorului”, Tuba Büyüküstün a publicat un mesaj pe Instagram prin care și-a exprimat bucuria de a face parte din distribuția serialului.

„Începe o călătorie familiară și nouă. Dragul meu fost partener Engin, dragul meu scenarist, prietenul meu Eylem, dragul Emre, pe care l-am cunoscut în primii ani în acest sector, cu plăcerea de a lucra din nou cu Star TV, care a găzduit mai multe proiecte înainte, simt emoția de a te întâlni cu un personaj nou”, a scris Tuba pe Instagram, la acea vreme.

Ei bine, actrița va forma din nou un cuplu pe micile ecrane cu  Engin Akyürek, alături de care a jucat și în „Dragoste de contrabandă”. De asemenea, Tuba a apărut și într-o serie documentară cu 6 episoade realizată de Netflix despre Imperiul Otoman, „Rise of Empires: Ottoman”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton