Homepage  / Televiziune

Cine este Veronica Mereuță, acrobata care a vrăjit juriul Românii au talent 2023. „Momentul a fost perfect!”

Cine este Veronica Mereuță, acrobata care a vrăjit juriul Românii au talent 2023. „Momentul a fost perfect!”
16

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii „Românii au talent” a fost difuzată vineri, 7 aprilie. Iată cine au fost concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 de DA. Cum a reușit Veronica Mereuță să o uimească pe Andra.

Juriul de la Românii au talent a fost cucerit de Veronica Mereuță – 7 aprilie 2023

Visul tău s-a întâmplat”, i-a spus Andra unei concurente după ce aceasta a admis că spera să ajungă o dată pe o scenă pentru a-și arăta talentul, pentru a-și schimba viața pe care și-a construit-o până la acest moment. Iar lumina reflectoarelor de la Românii au talent și șansa de a fi văzuți de către milioane de telespectatori reprezintă acel început care poate schimba totul.

O tânără care a fost adoptată și nu știe dacă a primit acest har din familie, care visa să apară la TV, a demonstrat cât este de dispusă să lupte pentru muzică, iar jurații i-au recunoscut talentul. ”Sinceritatea s-a transpus în felul în care ai cântat”, i-a spus Dragoș. Tot o impresie bună a lăsat și Fratele Infinit, un concurent cu o poveste de viață incredibilă, care a arătat că în ciuda emoțiilor majore poate face spectacol. ”Ai atitudine, ai tot ce ți trebuie. Mai mult curaj”, i-a transmis Mihai Bobonete.

Tot vineri, una dintre concurentele care i-a cucerit pe jurați a fost Veronica Mereuță. Artista și-a început cariera pe arena circului încă de când era doar un copil. Concurenta de la Românii au talent 2023 și-a făcut debutul ca artistă de circ când avea 4 ani, scrie protv.ro. Mai precis, ea a debutat într-un număr de duet acrobatic împreună cu tatăl său, Vitalie Mereuță. A devenit atunci cea mai tânără artistă a Circului de Stat din Chișinău

A străbătut lumea în lung și-n lat, a ajuns cu spectacole până și-n Africa și a făcut parte dintr-o mare echipă de circ din Franța. Vineri seara, la Românii au talent, Veronica a primit 4 de DA pentru momentul ei spectaculos. „Momentul a fost perfect! A fost o bucurie să te privesc!”, i-a spus Andra.

Cine sunt concurenții care au primit 3 sau 4 DA

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Luiza Dushkova, Ana Maria Moldovan, Anastasia Garbuz, Jane Matei, Ariana Onofrei, Veronica Mereuță, Fratele Infinit, Sofia Brok, Denisia Sănduleac, Vladimir Tătaru, Art Generation, Luca Mihai, Pyroblast, Gabriel Popa și Katrinel Prisacaru.

ana-maria-moldovanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Vineri, de la 20.30, spectacolul merge mai departe! Noi momente de senzație vor putea fi urmărite de către cei de acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton