Homepage  / Articole

Cine este viitorul soț al lui Teo Trandafir

Cine este viitorul soț al lui Teo Trandafir

de Redactia Tvmania

La începutul săptămânii, când vestea că Teo se mărită în această vară a ajuns în presă, nimeni nu știa cine este viitorul soț al vedetei de la Pro TV. Iată că, deși Teo a spus sus și tare că nu își dorește să se vorbească despre el, identitatea bărbatului a fost „deconspirată”.

Viitorul soț al lui Teo Trandafir ar fi, spun cei de la Evenimentul Zilei, Constantin Iosef, un fost jucător de rugby în vârstă de 43 de ani, care are doi copii dintr-o căsătorie anterioară. Bărbatul, care ar locui în Franța, în orașul Annecy, a anunțat, în urmă cu două luni, că s-a logodit.

Teo a vrut ca numele lui să rămână un secret

„Sunt foarte mândră de partenerul meu, dar el este o persoană privată pe care nu aş vrea-o în luminile reflectoarelor în acest moment”, spunea Teo în urmă cu câteva zile.

Teo Trandafir a mai povestit că idila s-a înfiripat pe Facebook și că relația a devenit mai strânsă după ce chiar fetița ei, Maia, a convins-o că el este bărbatul pe care îl aștepta.

Se pare că Teo l-a cunoscut pe Iosef după ce ar fi cerut pe Facebook mai multe detalii despre un produs. El a fost cel care i-a oferit explicațiile cerute, iar de atunci au rămas prieteni.

Citește și:

Teo Trandafir: Mă mărit în acest an, la vară

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton