Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cine este Viviana Sposub. Noua vedetă de la „Bravo, ai stil” 2021 a înfuriat restul concurentelor. „Este incorect”

Cine este Viviana Sposub. Noua vedetă de la „Bravo, ai stil” 2021 a înfuriat restul concurentelor. „Este incorect”
4

de Andra Stana,

Viviana Sposub a intrat în familia „Bravo, ai stil”. Ea este cea de-a noua concurentă din show-ul de la Kanal D, după ce i-a luat locul Olgăi Verbițchi. Tânăra speră să îi cucerească pe Tibi Clenci, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu și la capitolul stil vestimentar.

Noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2021 este  familiarizată cu camerele TV și tot ce înseamnă televiziunea. Viviana Sposub a avut numeroase apariții în acest domeniu. Totodată, nu este de neglijat faptul că noua concurentă de la „Bravo, ai stil” are și o voce de senzație, scrie kanald.ro.

Cine este Viviana Sposub, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!”

Tânăra s-a născut pe 21 iunie 1997 la Botoșani. Ea a absolvit Liceul de Artă „Ștefan Luchian”, unde a studiat inclusiv muzica. Viviana a absolvit apoi Facultatea de Comunicare și Relatii Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, mai scrie sursa citată.

Cine-este-Viviana-Sposub-noua-concurenta-de-la-„Bravo-ai-stil-2021-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Viviana Sposub, apariție fresh la „Bravo, ai stil!”

Concurenta de la „Bravo, ai stil!” 2021 este și vlogger. Ea cochetează și cu muzica. Viviana Sposub are și un canal de Youtube: numai aici adună câteva zeci de mii de abonați. Pe lângă televiziune, Viviana mai are o pasiune: muzica. Face pian și canto.

A fost prezentatoare TV și a participat și la câteva show-uri televizate. Tot în cadrul unei emisiuni tv și-a cunoscut și actualul iubit, actorul George Burcea.

Cei doi formează unul din cele mai frumoase cupluri din showbiz. Acum ceva timp, actorul a declarat că iubita lui îl sustine în toate proiectele. Mai mult, s-a arătat extrem de mandru ca o are langa el.

„Îi mulțumesc și o iubesc enorm. (…) timp de un an n-a lipsit o secundă din viața mea, iar, pe lângă asta, m-a susținut din toate punctele de vedere.  Un partener cu care să împărtășesti fiecare gând, trăire, sentiment pe care-l ai este esențial în dezvoltarea ta ca om și artist, în acest caz, iar ea a făcut acest lucru la 110%”, a declarat Viviana Sposub.

Ce avantaj are Viviana Sposub la „Bravo, ai stil!”

Încă din prima ediție în care a apărut, Viviana Sposub a tulburat apele la „Bravo, ai stil!”. Unele concurente, printre care și Ruxi și Nicoleta Nucă, au ceva împotriva ei.

Se pare că cele două s-au arătat deranjate de anunțul făcut de Ilinca Vandici în legătură cu intrarea noii concurente în competiția „Bravo, ai stil”, sezonul 7.

Moderatoarea show-ului, Ilinca Vandici, a anunțat că Viviana Sposub nu doar că îi ia locul Olgăi Verbițchi, care a fost descalificată, dar îi preia și toate steluțele. Acesta este momentul în care unele concurente au răbufnit, mai scrie kanald.ro.

„Ceea ce înseamnă că ești undeva pe la mijlocul clasamentului. Nu pornești cu un pas în spate sau dezavantaj”, a spus Vandici.

În culise, Nicoleta Nucă a fost furioasă din cauza deciziei luată în privința Vivianei.

„Mi se pare incorect, am muncit pentru fiecare steluță și vine Viviana și practic îi ia toată gloria Olgăi”, a spus Nucă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton