Homepage  / Seriale turceşti

Cine este Yusuf Çim, interpretul lui Aras din serialul „Scorpion” (Pro 2)

Cine este Yusuf Çim, interpretul lui Aras din serialul „Scorpion” (Pro 2)

de Anda Dincă,

Serialul turcesc “Scorpion” (“Akrep”), început la Pro 2 pe 27 decembrie, ne-a făcut cunoștință cu un tânăr actor turc pe val la el în țară, Yusuf Çim. În “Scorpion”, Yusuf îl joacă pe Aras, cel care influențează destinul celor două protagoniste, mamă și fiică: Perihan Emgen (Demet Akbağ) și Ferda (Evrim Alasya).

Yusuf s-a născut în urmă cu 30 de ani la Istanbul și este model, actor, cântăreț și prezentator. A absolvit un liceu cu profil tehnic și a luat lecții de actorie la 35 Buçuk Akademi.

În 2013 a lansat EP-ul pop-dance “Olsun Bi Kere”, iar în televiziune a debutat în 2014 cu un rol în producția “Ezra”. Ulterior a apărut în seriale bine primite de către public: “Çilek Kokusu” (“Miros de căpșuni”, 2015), în care a făcut pereche cu Demet Özdemir, “Servet” (“Averea”, 2018), în care a jucat alături de Bahar Şahin și “Iyi Günde Kötü Günde” (“În zilele bune, În zilele rele”, 2020), în care i-a dat replica lui Elçin Sangu.

După serialul “Scorpion”, Yusuf a mai filmat pentru comedia “Hababam Sinifi Yaz Oyunlari”, care a intrat în cinematografele turcești vara trecută. Cariera sa de prezentator a început odată cu emisiunea-concurs “Pyramid” / “Piramit”, care a fost difuzată de postul turcesc Show TV în 2015-2016.

De asemenea, Yusuf a găzduit programul „Special de Revelion cu Sibel Can” de la Show TV, din 2016.

Actorul adoră pisicile și câinii, este pasionat de modă și a realizat ședințe foto pentru branduri celebre de îmbrăcăminte de la el din țară, dar și internaționale. 

În ce proiecte este implicat în prezent Yusuf Çim

Anul acesta Yusuf Çim va avea un rol principal în producția “Hayaller ve Hayatlar” (“Vise și vieți”), ale cărui protagoniste vor fi Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk și Yeşim Ceren Bozoğlu.

Serialul va avea 13 episoade și va fi difuzat de o platformă online de streaming turcească, pregătirile sale începând înainte de Crăciun.

Telespectatorii vor putea urmări destinele a patru femei puternice și ambițioase, care locuiesc în același cartier și care luptă să-și îndeplinească visele. Mai mult, conform trt1.com.tr, Yusuf a fost cooptat și în distribuția unui serial istoric grandios, “Hz. Mevlâna”.

Producția, anunțată de doi ani, va spune povestea poetului sufist de origine persană Mevlana Celaleddin-i Rumi (care a trăit între anii 1207-1273). Mevlana va fi interpretat de Bülent Inal (“Secrete în familie”), iar Yusuf îi va da viață fiului acestuia, Sultanul Veled, întemeietorul Ordinului Mevlevi, căruia îi aparţin renumiţii dervişi rotitori.

În ceea ce privește viața amoroasă, Yusuf trăiește o poveste de iubire cu actrița Özge Özkaplan, cunoscută la turci din serialul “Kalbimin Sultani” (2018).

Cei doi sunt împreună din 2019 și deseori își arată dragostea pe rețelele de socializare. Pe 26 sepetembrie anul trecut, de ziua lui Yusuf, Özge i-a urat acestuia pe Instagram: “La mulți ani, iubirea mea! Să ai cel mai bun an, multe călătorii, multe râsete, mult noroc, un an cu sănătate și plin de bucurii! Să înceapă petrecerea!”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton