Homepage  / Articole

Cine face Revelionul cu Suleyman şi Hurrem?

Cine face Revelionul cu Suleyman şi Hurrem?

de Redactia Tvmania

Dacă vreţi să vedeţi secvenţe de la filmările serialului “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, urmăriţi cele două episoade speciale din 31 decembrie şi 1 ianuarie la Kanal D.

Faptul că serialul “Suleyman Magnificul…” a cucerit micile ecrane având audienţe record nu mai este un secret pentru nimeni. Postul Kanal D s-a gândit să le facă astfel o surpriză fanilor şi să transmită pe 31 decembrie şi pe 1 ianuarie, de la ora 20.00, două episoade speciale cu secvenţe de la filmările acestei impresionante producţii turceşti. Veţi vedea cum au fost create scenele de luptă, cât timp le ia personajelor să îmbrace ţinutele sau cât timp petrec în cabina de machiaj.

Mai mult, redactorii de la wowbiz.ro au realizat, de curând, un interviu cu actorii Halit Ergenç (42 de ani) şi Meryem Uzerli (27 de ani), interpreţii personajelor principale, Suleyman şi Hurrem.

Halit a declarat, printre altele, cum i-a schimbat viaţa serialul şi ce are în comun cu personajul său: “Este fără doar şi poate cea mai importantă producţie în care eu am fost distribuit, e normal să-mi schimbe viaţa. În ultimii ani, ritmul vieţii mele s-a schimbat şi timpul liber este din ce în ce mai puţin. Eu şi Suleyman avem în comun voinţa, dragostea pentru frumos, responsabilitatea faţă de cei din jur”, a zis Halit.

Lui Meryem îi plac bărbaţii siguri pe ei

La rândul ei, frumoasa actriţă de origine turco-germană, Meryem Uzerli, a spus cât de greu a fost să-i dea viaţă lui Hurrem: “Avem destul de puţine lucruri în comun, probabil ne leagă ambiţia şi dragostea. Hurrem este un personaj pe care l-am învăţat pas cu pas şi în care rareori mă regăsesc. Au fost necesare ore în şir de studio pentru ca eu să-i dau viaţă vulcanicei Hurrem”.

Pentru acest rol, ea a făcut sacrificii foarte mari: “A trebuit să plec din Germania şi să mă stabilesc la Istanbul, în Turcia. Pentru acest rol a trebuit să lucrez cu o echipă nouă, fără să cunosc limba turcă. Am învăţat turceşte pe măsură ce am filmat pentru serial”.

Meryem a povestit şi ce anume admiră cel mai mult la un bărbat: “Îmi place să fie sincer şi sigur pe el. Nu cred în anumite tipologii şi nu-mi trasez niciodată un “portret” al bărbatului perfect pentru mine. Îmi plac bărbaţii care ştiu să facă o femeie să se simtă în al nouălea cer”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton