Homepage  / Vedete

Cine i-a interzis lui Hugh Jackman să lucreze cu Angelina Jolie

Cine i-a interzis lui Hugh Jackman să lucreze cu Angelina Jolie

de Redactia Tvmania

Este unul dintre cuplurile cele mai solide de la Hollywood. După 19 ani de căsnicie, Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness se iubesc la fel ca în prima zi. Dar pentru ca această iubire să dureze veșnic, soția lui Wolverine are câteva reguli pe care actorul hollywoodian trebuie să le respecte. Prima: să nu lucreze niciodată cu Angelina Jolie.

2014 Met Costume Institute Gala - New York City

Deși e mama unei familii numeroase, onorabilă ambasadoare de opere de caritate, regizoare și actriță de succes, Angelina Jolie nu reușește să scape de eticheta de femeie fatală și hoață de bărbați.

Domnul si doamna Smith

Fermecată de farmecul lui Brad Pitt la filmările pentru „Domnul și doamna Smith” acum 10 ani și furându-l pe actor de la Jennifer Aniston, Angelina Jolie a devenit oaia neagră pentru toate nevestele de la Hollywood. Printre acestea, și soția lui Hugh Jackman.

Căsătoriți din 1996, actrița și producătoarea australiană de 59 de ani și actorul de 46 ani s-au întâlnit la filmările serialului australian „Corelli” în 1995, la care au lucrat împreună. De atunci nu s-au mai despărțit, dar pentru ca fericirea conjugală să dureze, cuplul are câteva reguli: să nu stea niciodată despărțiți mai mult de două săptămâni și niciodată, dar niciodată, să nu lucreze cu Angelina Jolie: „I-am spus agentului său că nu trebuie să joace niciodată cu Angelina Jolie. Sunt sigură că ea este o persoană foarte drăguță, dar nu…”, a declarat Deborra-Lee Furness la „Today Show”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton