Homepage  / Televiziune

Cine i-a luat locul lui Bursucu la „Teo Show”. Teo Trandafir are doi colegi noi

Cine i-a luat locul lui Bursucu la „Teo Show”. Teo Trandafir are doi colegi noi

de Roxana Mirea,

Bursucu nu va mai apărea alături de Teo Trandafir în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D, începând de astăzi, 28 februarie. Vineri, el a apărut pentru ultima dată în emisiune în calitate de prezentator. Iată cine i-a luat locul lui Bursucu și cine va prezenta emisiunea „Teo Show”, alături de Teo Trandafir.

Cine prezintă „Teo Show” alături de Teo Trandafir

Vineri, 25 februarie, Bursucu a apărut pentru ultima dată alături de Teo Trandafir în emisiunea „Teo Show”, în calitate de prezentator. În acest context, alte două vedete îi vor ține locul. Este vorba despre Mihai Mitoșeru și Bella Santiago. Cei doi sunt noii colegi ai lui Teo Trandafir, de la „Teo Show”, începând de astăzi, 28 februarie.

Mihai Mitoșeru i-a mai sărit în ajutor lui Teo Trandafir atunci când Bursucu nu putea să ajungă la emisiune, deci nu este străin de acest format. De acum, el va fi mereu în direct pe post de luni până vineri, la Kanal D, de la 15.00 la 17.00. De asemenea, și Bella Santiago, care a participat și la „Bravo, ai stil Celebrities”, sezonul 7, va face parte din noua formulă. Ea se va ocupa de rețetele emisiunii și în fiecare ediție va prezenta un preparat nou, potrivit libertatea.ro.

Bursucu, un nou proiect la Kanal D

Bursucu a prezentat vinerea trecută ultima ediție „Teo Show” alături de Teo Trandafir, după mai bine de 8 ani. În locul lui, a venit Mihai Mitoșeru. Celor doi li s-a alăturat și Bella Santiago.

Ea cântă și e frumoasă, ea gătește, are talentele ei”, a spus Teo Trandafir despre Bella Santiago.

De asemenea, Teo Trandafir a ținut să îl „instruiască” pe Mihai Mitoșeru în ceea ce privește rolului lui de gazdă a emisiunii.

Când e vorba despre un interviu serios, mă lași pe mine, apoi vii tu”, i-a spus râzând Teo Trandafir lui Mihai Mitoșeru.

În ceea ce îl privește pe Bursucu, el va avea un nou proiect la Kanal D. Acesta va prezenta, din 7 martie 2022, alături de Viviana Sposub și actorul George Tănase matinalul „Dimineața cu noi”, de luni până vineri, de la ora 08:00.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton