Homepage  / Televiziune

Cine îi ține locul lui Cătălin Măruță în platoul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV

Cine îi ține locul lui Cătălin Măruță în platoul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV
11

de Roxana Mirea,

Cătălin Măruță a intrat în izolare miercuri, 2 februarie, pentru cinci zile și cineva trebuie să îi țină locul în platoul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV. Ei bine, prima care i-a sărit în ajutor a fost Adela Popescu, urmată apoi de Cosmin Seleși. Iată cine îi ține locul lui Cătălin Măruță, astăzi, 4 februarie, în platoul emisiunii „La Măruță”.

Adela Popescu și Cosmin Seleși i-au ținut locul lui Cătălin Măruță

Cum Cătălin Măruță a intrat în izolare pentru cinci zile, cineva trebuia să îi țină locul în platoul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV. Prezentatorul TV este prezent și el în emisiunea lui, însă de acasă. Prima care i-a sărit în ajutor a fost Adela Popescu, vecina lui de la „Vorbește lumea”.

Eu sunt vecinica ta. Nu aveam cum să nu te ajut”, i-a spus Adela Popescu lui Cătălin Măruță, în cadrul emisiunii de la Pro TV.

Joi, 3 februarie, cel care i-a ținut locul lui Cătălin Măruță a fost Cosmin Seleși, fostul prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Se știe deja că actorul a schimbat taberele și a semnat un contract cu Pro TV.

Da, azi a fost o zi speciala pentru mine, dupa 10 ani m-am intors in direct, am retrait emotiile primelor emisii live din urma cu multi ani! M-am simtit minunat! Multumesc!”, a scris Cosmin Seleși pe Instagram.

catalin-maruta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cine îi ține locul astăzi lui Cătălin Măruță la „La Măruță”

Acum, a venit rândul altei vedete să îi țină locul lui Cătălin Măruță în platoul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV. Ei bine, Jorge este cel care va prezenta emsiunea astăzi.  

Mâine o să fim așa: eu în platou și Cătălin Măruță acasă în izolare… iar voi în fața televizoarelor. S-a înțeles, da?”, a scris Jorge pe Instagram. „Cătălin Măruță este numărul 1 ca prezentator și cu asta am încheiat. Ciao”, a mai scris el.

la-maruta-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 11

Cătălin  Măruță i-a asigurat pe toți că starea lui de sănătate este una bună.

Cum s-a încheiat ziua după emisiunea de ieri? Cu o izolare! Din păcate, una dintre persoanele cu care am interacționat a făcut un test PCR care a ieșit pozitiv. Din fericire, eu nu am apucat să intru în contact cu familia mea, așa că m-am izolat și stau cuminte timp de 5 zile, după care mă voi testa. Dacă vă întâlniți cu Andra zilele astea, în studiouri TV sau la radio, întrebați-o dacă îi este dor de mine și reamintiți-i să îmi lase ceva bun la ușă. La emisiune, o să mă vedeți online, desigur! Țineți-mi pumnii, să treacă repede timpul…”, a scris Cătălin Măruță pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton