Homepage  / Vedete străine

Cine l-a ajutat financiar pe Armie Hammer după ce a ajuns la sapă de lemn

Cine l-a ajutat financiar pe Armie Hammer după ce a ajuns la sapă de lemn
9

de Roxana Mirea,

Armie Hammer a ajuns la sapă de lemn, iar cariera lui s-a prăbușit după ce a fost acuzat de abuz sexual și comportament nepotrivit de către mai multe femei. Acum, pentru a se susține financiar, actorul a fost nevoit să își caute de muncă și s-a angajat la un complex hotelier. Iată cine îl ajută financiar pe Armie Hammer.

Cine l-a ajutat financiar pe Armie Hammer

O sursă apropiată de Armie Hammer a declarat pentru Vanity Fair că Robert Downey Jr. a plătit pentru șederea de șase luni a lui Hammer la centrul de reabilitare din Florida, The Guest House, pentru a-și trata problemele legate de droguri și alcool. Totul s-a petrecut după ce starul din „Call Me by Your Name” a primit acuzații șocante de abuz emoțional, manipulare și viol, scrie Page Six.

Robert Downey Jr. va deveni Doctor Dolittle pe marele ecranIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Robert Downey Jr., în vârstă de 57 de ani, i-ar fi ajutat săptămâna trecută pe Hammer, în vârstă de 35 de ani, pe fosta lui soție Elizabeth Chambers, și pe copiii lor. Actorul din „Avengers” i-a lăsat să stea la el acasă, în timp ce Armie Hammer încearcă să scape de atenția presei după ce s-a aflat că lucrează în Insulele Cayman ca vânzător de proprietăți în regim timeshare.

Nu pot să confirm sau să infirm informația pentru că Armie nu a abordat subiectul”, a declarat avocatul lui Hammer vineri dimineață. „Cred doar că este groaznic, dacă el vinde timeshare, ca presa să îl facă de rușine pentru că are o „slujbă normală”.”

US Actor Armie Hammer Accused Of RapeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 9

Fosta soție a lui Armie Hammer, după ce a izbucnit scandalul

Elizabeth Chambers a cerut divorțul de Hammer în iulie 2020, înainte de izbucnirea scandalului în care este implicat cu privire la acuzațiile de abuz sexual.

Ea mai publică imagini pe Instagram cu cei doi copii pe care îi are cu Armie Hammer, Harper, în vârstă de 7 ani, și Ford, în vârstă de 5 ani, însă nu publică niciodată imagini și cu Hammer, deși surse au declarat anterior pentru Page Six că îl susține de dragul familiei sale.

De săptămâni întregi, încerc să procesez tot ce s-a întâmplat. Sunt șocată, cu inima frântă și devastată. Lăsând inima frântă la o parte, ascult și voi continua să ascult și să mă informez cu privire la aceste chestiuni delicate”, a scris Chambers, în vârstă de 39 de ani, pe rețelele sociale după izbucnirea scandalului.

Nu mi-am dat seama cât de multe nu știam. Susțin orice victimă a unei agresiuni sau a unui abuz și îndemn pe oricine care a trecut prin această durere să caute ajutorul de care are nevoie pentru a se vindeca.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton