Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cine îl va înlocui pe Charlie Sheen în serialul „Doi bărbaţi şi jumătate”?

Cine îl va înlocui pe Charlie Sheen în serialul „Doi bărbaţi şi jumătate”?

de Redactia Tvmania

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hârtia de concediere a lui Charlie Sheen  din echipa serialului „Doi bărbaţi şi jumătate”, că mai-marii de la CBS, producătoarea show-ului, caută deja înlocuitor pentru dificilul actor.

John Stamos, Rob Lowe şi Matt Dillon l-ar putea inlocui pe Charlie Sheen

În timp ce actorul şochează – în fiecare zi – cu câte o nouă trăznaie sau declaraţie incendiară, producătorii de la „Doi bărbaţi şi jumătate” şi creatorul show-ului, Chuck Lorre, au început deja să caute soluţii pentru viitor (serialul, cea mai populară comedie a postului, este o sursă uriaşă de venituri din publicitate).

În cărţi ar fi, potrivit DailyMail, trei actori: John Stamos (celebru din „Casa plină” şi, mai nou, „Glee”), Rob Lowe (a jucat recent în „Fraţi şi surori”, difuzat la noi de Prima) şi Matt Dillon (care l-a încântat pe Lorre cu apariţia sa episodică în sitcomul „Modern Family”).

Situaţia este însă departe de a fi clarificată, căci Rob Lowe are un rol într-un serial nou şi oricum e foarte apropiat de familia Sheen (ceea ce înseamnă că se va feri de rol), iar Stamos a scris deja pe Twitter, acum câteva zile:

„Contrar zvonurilor, nu îl voi înlocui pe Charlie Sheen în „Doi bărbaţi şi jumătate”. Martin Sheen mi-a cerut însă să-i devin fiu.”

Situaţia serialului este incertă şi nu se ştie dacă se va întoarce cu un nou sezon, după ce, ulterior atacurilor lui Charlie Sheen la adresa şefilor CBS, producţia a fost suspendată  la sfârşitul lui februarie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton