Homepage  / Vedete româneşti

Cine l-a convins pe Cătălin Bordea să nu participe la Survivor România și să plece la America Express 2023. „M-am ținut de capul lui să refuze”

Cine l-a convins pe Cătălin Bordea să nu participe la Survivor România și să plece la America Express 2023. „M-am ținut de capul lui să refuze”
9

de Roxana Mirea,

Cătălin Bordea a fost prins între „Survivor România”, de la Pro TV și „America Express”, de la Antena 1. Inițial, comediantul era hotărât să plece în Republica Dominicană, însă acum este recunoscător că s-a răzgândit. Iată cine l-a convis pe Cătălin Bordea să nu plece la „Survivor România” și să participe la „America Express” 2023.

Cine l-a convins pe Cătălin Bordea să nu plece la Survivor România 2023

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost invitați în emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars și au vorbit despre experiența „America Express” 2023, purtând tricouri cu sigla André. Inițial, comendiantul nu voia să plece pe Drumul Aurului, ci în Republica Dominicană, acolo unde se filmează „Survivor România” 2023. Dan Capatos a mărturisit că el l-a făcut pe Cătălin Bordea să se răzgândească și să plece la „America Express”.

Cătălin o luase razna și voia în altă parte și m-am ținut de capul lui să refuze. „Bă, nu te duce!” Și am reușit, culmea, cu ajutorul unei fete pe care o porți pe piept acum (n.r. Andreea Bălan sau Andreea Antonescu) să-l ținem acasă și așa s-a născut povestea America Express pentru echipa Cătălin și Nelu. Dacă n-ar fi stat lucrurile așa și astrele nu s-ar fi aliniat așa, cine știe dacă ar mai fi avut loc această alăturare a voastră”, a povestit Dan Capatos.

America-Express-editia-8_7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Eu l-am susținut să meargă dincolo. Eu am vrut să meargă dincolo, departe”, a spus și Nelu Cortea.

Apoi, Cătălin Bordea i-a mulțumit lui Dan Capatos că l-a făcut să se răzgândească.

Încă o dată îți mulțumesc că m-ai ținut departe de sanatoriu, ca să zic așa. America Express este o aventură continuă. Dacă mă duceam în cealaltă parte, ăsta eram eu în câteva luni”, a spus Cătălin Bordea, în timp ce se legăna ușor și privea în gol, imitând modul în care ar fi arătat după Survivor România.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton