Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cine o înlocuiește pe Neslihan Atagül în serialul turcesc „Fiica ambasadorului”

Cine o înlocuiește pe Neslihan Atagül în serialul turcesc „Fiica ambasadorului”

de Redactia Tvmania

Neslihan Atagül, cunoscută din serialul „Dragoste infinită” a fost nevoită să renunțe la rolul principal din producția „Fiica ambasadorului” din cauza unor probleme grave de sănătate.

Din acest motiv, producătorii au fost nevoiți să găsească o înlocuitoare, care va începe cât mai repede filmările.

„Recent am fost nevoiți să facem o serie de schimbări în scenariu poveștii, având în vedere problemele de sănătate pe care le are doamna Neslihan Atagül Doğulu. Din acest motiv regretăm să vă informăm că Neslihan nu va mai fi alături de noi în viitoarele episoade. Îi mulțumim doamnei Neslihan pentru că a jucat la înălțime personajul Nare și s-a dedicat complet muncii sale, au informat producătorii în cadrul unui comunicat, potrivit celor de la Dizi. 

Au găsit protagonista

Actrița Tuba Büyüküstün care în 2014 a jucat în cunoscuta producție „Dragoste de contrabandă”/„Kara Para Aşk” va fi cea care o înlocuiește pe Neslihan ca „Fiica ambasadorului”. Conform presei din Turcia aceasta va intra în serial cu un personaj diferit. Așadar nu va fi cel pe care Neslihan îl interpreta.

„Începe o călătorie familiară și nouă. Dragul meu fost partener Engin, dragul meu scenarist, prietenul meu Eylem, dragul Emre, pe care l-am cunoscut în primii ani în acest sector, cu plăcerea de a lucra din nou cu Star TV, care a găzduit mai multe proiecte înainte, simt emoția de a te întâlni cu un personaj nou … , a scris Tuba pe Instagram.

Actrița va forma din nou un cuplu pe micile ecrane cu  Engin Akyürek, alături de care a jucat și în „Dragoste de contrabandă”.

Ultimul proiect tv al Tubei a fost serialul „Iubire și răzbunare’ („Cesur ve Güzel’, 2016-2017), în care i-a dat replica lui Kivanç Tatlitug. De atunci actrița în vârstă de 37 de ani a continuat să analizeze ofertele venite din partea producătorilor, participând la acţiuni caritabile, în calitate de ambasador UNICEF sau la evenimente unde a promovat produse de lux.

Tuba a apărut totuși într-o serie documentară cu 6 episoade realizată de Netflix despre Imperiul Otoman, „Rise of Empires: Ottoman’, care poate fi urmărită în prezent pe cunoscuta platformă online și care a avut premiera pe 24 ianuarie.

Alături de Tuba (care îi dă viață Sultanei Marija (Mara Hatun), fiica unui rege sarb, care a făcut parte din haremul sultanului Murad al II-lea) mai apar în acest documentar Birkan Sokullu, Damla Sönmez, Tolga Tekin, în timp ce actorul Halit Ergenç („Suleyman Magnificul’) este unul dintre naratori.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton