Homepage  / Știri

Cine va prezenta ceremonia Oscarurilor 2022. Anul acesta gala va avea una sau chiar mai multe gazde

Cine va prezenta ceremonia Oscarurilor 2022. Anul acesta gala va avea una sau chiar mai multe gazde

de Andreea Hentea,

După trei ani în care a fost lipsită de un prezentator, ceremonia Oscarurilor va reveni la formula care include prezența acestuia. Nominalizările la celebrele premii se vor anunța pe 8 februarie, iar a 94-a ediție a premiilor Oscar va avea loc duminică, 27 martie, la Dolby Theatre din Hollywood și va fi transmisă de postul ABC, scrie deadline.com. 

Anunțul a fost făcut de Craig Erwich, președintele diviziei de producții originale Hulu și al ABC Entertainment.

Acesta nu a oferit detalii despre cine va găzdui gala Oscar 2022, însă a glumit că ar putea fi el. Potrivit unor surse, reprezentanții Academiei Americane de Film au început deja să contacteze marile vedete de la Hollywood pentru a prezenta ceremonia.

Se pare că printre numele avute în vedere se află Dwayne Johnson, dar au fost, de asemenea, abordate și foste gazde populare ale evenimentului, cum ar fi Chris Rock. Pe de altă parte, dată fiind pandemia, orice asigurare legată de participarea cuiva la vreun eveniment se dovedește o adevărată provocare.

Dwayne Johnson

Există, de asemenea, posibilitatea desemnării mai multor gazde ale ceremoniei, unele surse susținând că a fost lansată chiar ideea ca trei celebrități să se ocupe de segmente diferite ale evenimentului.

Comentariile lui Craig Erwich vin după ce Academia Americană de Film l-a desemnat pe Glenn Weiss să regizeze cea de-a 94-a ediție anuală a Oscarurilor, sarcină ce îi revine acestuia pentru a șaptea oară consecutiv. 

Ce știm până acum despre gala Oscar 2022

Cea de-a 94-a ediție a premiilor Oscar, care este programată duminică, pe 27 martie, va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood și va fi televizată de către postul de televiziune ABC.  Nominalizările la celebrele premii se vor anunța pe 8 februarie. 

Cel mai recent prezentator al premiilor Oscar a fost Jimmy Kimmel, care a găzduit Oscarurile în 2017 și în 2018. În 2019 Kevin Hart urma să prezinte ceremonia, dar actorul s-a retras după ce au reapărut niște postări ale sale mai vechi și compromițătoare pe Twitter, așa că evenimentul a rămas fără gazdă. Premiile Oscar din 2020 și 2021, transmise tot de ABC, nu au avut, nici ele, o gazdă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton