Homepage  / Televiziune

Cine prezintă Love Island România. Anunțul surpriză făcut de Pro TV

Cine prezintă Love Island România. Anunțul surpriză făcut de Pro TV
10

de Roxana Mirea,

Love Island, formatul de succes din peste 25 de teritorii, din Marea Britanie până în Grecia, Germania și SUA, va fi în curând și în România pe VOYO și PRO TV. Iată cine prezintă Love Island România, noul show de la Pro TV. 

Cine prezintă Love Island România 

Love Island România – show-ul fenomen care a aprins imaginația a milioane de telespectatori din toate colțurile lumii ajunge în curând pe VOYO și PRO TV. Mai multe persoane singure vor trăi cea mai intensă aventură a vieții lor în formatul de televiziune care a făcut istorie în toată lumea. 

La evenimentul organizat pentru a lansa grila de toamnă, Pro TV a anunțat că cea care va prezenta show-ul „Love Island România” este Alina Ceuşan.  

cine-prezinta-love-island-romania-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„O să vă spun câteva cuvinte despre Love Island. Este, în primul rând, un show pe care l-am gândit în special pentru Voyo. Aici dragostea nu este doar un joc. Este o călătorie, o călătorie pe care fiecare dintre noi o face la un moment dat în viața noastră și acum avem șansa să fim alături de acești 10 participanți care și-au deschis inimile în fața noastră. Sunt cei mai curajoși, alături de care vom trăi povestea Love Island. Acesta este un show care celebrează formarea cuplurilor și dorința lor de a rămâne împreună. Este despre ceea ce ne aduce împreună, despre bariere care vor fi depășite în timpul show-ului și despre voaluri care vor fi date la o parte ca să descoperim ceea ce simțim cu adevărat.  

Cei care ne veți urmări, nu veți fi simpli spectatori. Avem o surpriză pentru voi. Prin intermediul aplicației Love Island veți putea fi acolo, alături de concurenți, cu fiecare moment tensionat, cu fiecare privire, cu fiecare emoție.  

Cu siguranță, vă veți regăsi în timiditatea unora sau poate în îndrăzneala altora și desigur, surprizele pe care dragostea le aduce. Avem 10 concurenți, 5 cupluri posibile pentru fiecare și foarte multe emoții care sunt imposibil de prevăzut. Așa că, fie dacă ne veți urmări pentru suspans, pentru romantism sau pentru a retrăi alături de concurenți pasiunea și emoția, fiți alături de mine în această călătorie cu multe surprinze și emoții”, a declarat Alina Ceușan, prezentatoarea primului sezon al emisiunii „Love Island România” 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton