Homepage  / Știri / Televiziune

Cine s-a salvat de la eliminare la „Chefi fără limite”, 4 aprilie 2022. Decizia luată de Sorin Bontea

Cine s-a salvat de la eliminare la „Chefi fără limite”, 4 aprilie 2022. Decizia luată de Sorin Bontea
8

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii „Chefi fără limite” a fost difuzată luni seară, 4 aprilie 2022, la Antena 1. În prima zi petrecută la Mani, în cel de-al șaptelea stage din emisiunea culinară, concurenții s-au întrecut pentru a obține imunitatea individuală. Ce s-a întâmplat în ediția de pe 4 aprilie „Chefi fără limite”.

În ediția 19 a emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1 am descoperit ce aventuri și situații neașteptate a adus prima zi din stage-ul șapte, ce se desfășoară la Mani.

Luni seară, după trei probe pentru obținerea unor avantaje, chefii și concurenții s-au întrecut la proba de gătit prin care s-a decis cine a primit imunitatea individuală, scrie a1.ro.

Cine a câștigat imunitatea individuală în episodul 19 din 4 aprilie 2022, în cel de-al șaptelea stage Chefi fără limite, desfășurat la Mani

Mani, locul în care se desfășoară cel de-al șaptelea stage de la Chefi fără limite, a venit cu multe surprize și probe surprinzătoare atât pentru concurenți, cât și pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Ziua a început în forță cu trei probe de foc pentru obținerea unor avantaje importante, numai bune de folosit la proba de gătit pentru imunitatea individuală.

Cine-s-a-salvat-de-la-eliminare-la-„Chefi-fara-limite-4-aprilie-2022.-Decizia-luata-de-Sorin-Bontea-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

La proba „prepeliță”, cel mai bine s-au descurcat Ken și Istvan, fiindcă ei au găsit cel mai mare număr de ouă cu ajutorul cărora au făcut o omletă uriașă, spre bucuria echipei mov, care a luat avantajul.

La proba uleiului de măsline, Valentina a fost cea care a reușit să câștige avantajul „secret” pentru echipa verde și bucuria ei a fost una uriașă. Sorin Bontea, alături de Francisc, au adus și ei un avantaj câștigat la proba de cules și de vândut sare.

De data aceasta, în ediția 19 a emisiunii Chefi fără limite, din 4 aprilie 2022, Irina Fodor a anunțat ce rețetă trebuie să gătească cele trei echipe care intră la lupta pentru imunitatea individuală din Mani, scrie sursa citată.

Fiecare echipă a gătit folosind ingredientele descoperite de chefi și de concurenți în prima zi din a șaptea etapă. S-a gătit cu prepeliță, ouă de prepeliță, măsline și ulei de măsline, sare și nu numai, după o rețetă oferită drept model de chef-ul local, pe nume Vasilis.

Echipele au pregătit o farfurie inspirată din mâncarea chef-ului local.

Pe cine a salvat Sorin Bontea de la eliminare

Ora alocată gătitului s-a terminat repede, iar tensiunile nu au întârziat să apară. Sorin Bontea, înarmat cu două super avantaje, le-a folosit strategic. El a luptat cu tot „arsenalul” la proba de gătit pentru imunitatea individuală.

După degustare, jurații acestei ediții au spart farfuriile și au decis care a fost preparatul lor preferat. Luni seară, 4 aprilie 2022, imunitatea individuală a mers la echipa verde a lui Sorin Bontea.

Și de data aceasta, el l-a salvat de la eliminare pe Francisc Șandor. Acesta este concurentul său norocos; i-a adus mereu victoria la probele de avantaj.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton