Homepage  / Filme Online

Cine se zvonește că ar fi noul Indiana Jones, după ultimul film cu Harrison Ford. Anunțul făcut de regizor

Cine se zvonește că ar fi noul Indiana Jones, după ultimul film cu Harrison Ford. Anunțul făcut de regizor
11

de Roxana Mirea,

James Mangold clarifică lucrurile în ceea ce privește viitorul personajului Indiana Jones - mai exact, cine, dacă va fi cineva, va moșteni acest pseudonim după cea de-a cincea și ultima apariție a lui Harrison Ford în acest rol, în „Indiana Jones and the Dial of Destiny”, din iunie anul viitor.

Cine ar putea să preia rolul Indiana Jones de la Harrison Ford

Regizorul filmelor „Walk the Line” și „Logan”, care a regizat și „Indiana Jones 5”, a intrat pe Twitter pentru a zdrobi zvonurile conform cărora Phoebe Waller-Bridge, din seria „Fleabag” și care joacă în „Dial of Destiny”, va fi următorul Indiana Jones, după ce Harrison Ford, în vârstă de 80 de ani, va apărea pentru ultima dată în acest rol.

26th Annual Screen Actors Guild Awards – Press RoomIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Nimeni nu îl „preia”, nu îl înlocuiește pe Indy și nici nu îi ia locul, și nici nu este „șters” prin vreun artificiu. Și nu a fost niciodată, în niciun montaj sau scenariu – dar trolii vor fi troli – așa își obțin click-urile”, a scris Mangold pe Twitter.

Vă rog să nu mă obosiți subliniind că din când în când un trol are dreptate”, a continuat Mangold. „Chiar și o veveriță oarbă găsește câte o nucă din când în când. Tot ce trebuie să faci este să te uiți la fotografiile de pe platourile de filmare și la interviuri [și] obții suficiente informații pentru a face presupuneri nebunești despre intriga unui film. Diferența [dintre troli și toți ceilalți este că ei încearcă să facă [bani] de pe urma sentimentelor voastre față de alte filme și a politicii de război cultural.”

MPP – Archives – Sean ConneryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 11

Regizorul respinge zvonurile că Phoebe Waller-Bridge îi va lua locul lui Harrison Ford

Într-un tweet din septembrie cu fotografii ale celor doi actori la evenimentul D23 Expo de la Disney, Frank Marshall, producătorul de lungă durată al Indy, a dezvăluit că Waller-Bridge va juca rolul finei lui Jones, Helena. În primul trailer pentru „Indiana Jones and the Dial of Destiny”, lansat joi, Indy îi spune unui escroc: „Sunt nașul ei”, la care Helena răspunde, fără entuziasm, „Este parțial rudă”.

Zvonurile potrivit cărora Waller-Bridge ar putea prelua rolul lui Indy au început să circule cel puțin din primăvară, deși au apărut din nou după premiera trailerului. Desigur, speculațiile nu sunt în întregime surprinzătoare.

Același lucru s-a spus cândva despre Shia LaBeouf, care l-a interpretat pe Mutt Williams, fiul lui Indy, în mult-așteptata continuare a trilogiei originale din 2008 („Raiders of the Lost Ark” din 1981, „Indiana Jones and the Temple of Doom” din 1984 și „Indiana Jones and the Last Crusade” din 1989).

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton