Homepage  / Seriale româneşti

Cine sunt actorii din Clanul, serialul românesc de la Pro TV

Cine sunt actorii din Clanul, serialul românesc de la Pro TV

de Vasilica Rogozanu,

Pro TV a anunțat recent că pregătește pentru grila de toamnă un nou serial, intitulat „Clanul”. Este pentru a doua oară când postul adaptează un serial turcesc, de astă dată serialul „Içerde”, care a fost difuzat la noi sub numele de „Intrusul”, cu actorii Çağatay Ulusoy („Feriha”, „Yaman”) și Aras Bulut Iynemli („Trădarea”, „Suleyman Magnificul”) în rolurile principale. Cei doi actori joacă doi frați care ajung, la maturitate, de o parte și de alta a legii.

În noul serial românesc joacă actori consacrați, dar și tineri pe care îi știm deja din alte seriale tv.

Rolurile principale vor fi interpretate de actorii Denis Hanganu și Marian Olteanu. Pe primul îl știm din „Sacrificiul”, unde l-a jucat pe protagonistul Andrei. Și Marian Olteanu, actor al Teatrului Mic, cu roluri în spectacole ca „Romeo și Julieta”, „A douăsprezecea noapte”, a avut un rol în „Sacrificiul” (Sorin) și l-am putut vedea și în recentul „Ruxx” (de la HBO și HBO Maxx).

Nume noi și câteva surprize

După o pauză de mulți ani revine într-o nouă producție Pro TV și Carmen Tănase, care a făcut senzație între 2009-2011 cu rolul Flăcăricăi Potcovaru din serialele „State de România” și „Moștenirea” și pe care am văzut-o, tot la Pro TV, în „Pariu cu viața”.

Carmen Tănase și Gheorghe Visu au fost soții Potcovaru în două seriale Pro TV

De asemenea, în „Clanul” vor juca și Șerban Pavlu, un obișnuit al serialelor de succes ca „Umbre”, „Ruxx” și „Vlad”, dar și Vladimir Drăghia, primul câștigător al show-ului „Exatlon”, care revine astfel la seriale după rolul din marele succes al Antenei 1 „Narcisa sălbatică”.

O surpriză a noii producții este cooptarea în echipă a două prezențe feminine superbe: Jojo, care a lăsat, se pare, „Strada Speranței”, de la Kanal D, și cântăreața Theo Rose, care debutează în actorie.

„Asta e o zi pe care aș pune-o pe repeat”, a scris Jojo pe contul ei de Instagram, anunțând deja că va juca într-un nou serial.

Jojo și Diana Dumitrescu în „Strada Speranței”, de la Kanal D

Și nu în ultimul rând, printre actorii acestui serial se numără George Mihăiță, un actor care nu prea a mai cochetat cu serialele tv: ultima lui apariție într-un produs de gen e serialul „Vine poliția!” (2008), difuzat tot de Pro TV.

Noul serial „Clanul”, difuzat în toamnă de Pro TV, este deja în filmări.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton