Homepage  / Seriale

Cine sunt actorii din „Culorile legii”, noul serial polițist de la AXN

Cine sunt actorii din „Culorile legii”, noul serial polițist de la AXN

de Mioara Tronaru,

„Culorile legii”, în original „Viola come il mare” (2022), este un serial polițist italian, în care cuplul principal de investigatori este format dintr-o fashionistă interpretată de fosta Miss Italia Francesca Chillemi (37 de ani) și de îndrăgitul actor turc Can Yaman (33 de ani).

Producția va fi difuzată de AXN, de marți 7 martie, de la ora 21.00, câte două episoade în fiecare săptămână.

Despre ce e vorba în „Culorile legii”

Viola Vitale (Francesca Chillemi), care a fost implicată dintotdeauna în jurnalismul de modă, se mută de la Paris la Palermo, orașul ei natal. Scopul tinerei e să-și găsească tatăl pe care abia și-l mai amintește. Dar odată ajunsă pe plaiurile natale, începe să scrie pentru un portal de știri online, nu despre noile tendințe în fashion, ci despre crimele care au loc în oraș. Așa ajunge să-l cunoască pe carismaticul și seducătorul inspector Francesco Demir (Can Yaman), un tânăr polițist talentat, dar căruia îi cam lipsește încrederea în oameni. Deși firi diferite, cei doi ajung să lucreze împreună, ea ca jurnalist, el ca polițist. Mai ales că Viola are un dar special: sinestezia, care o ajută să asocieze emoțiile cu câte o culoare. „Culorile legii” are la bază romanul „Do you know the summer?”, de Simona Tanzini. Combinație de serial polițist și comedie romantică, producția a avut premiera pe Canale 5 în septembrie 2022. Primul episod a înregistrat audiențe frumoase, dar al doilea căzut în topuri. Cu toate astea, serialul a strâns destul de mulți fani, care au fost încântați și de cazurile prezentate, și de modul în care se dezvoltă relația dintre protagoniștii Viola Vitale și Francesco Demir. Așa că vom avea și continuarea! Când italienii savurau episodul al treilea, producătorul Luca Bernabei anunța: „Deja lucrăm la scenariul sezonului al doilea”, scrie Spettacolo Fanpage.

Personajele principale din „Culorile legii”

Viola Vitale – La 18 ani a devenit Miss Italia pentru că este foarte frumoasă., iar cu banii obținuți din premiu și-a plătit studiile universitare, pentru că nu este numai frumoasă. Dar este o idealistă fără scăpare, crede în oameni și e convinsă că binele există oriunde te-ai uita. Cu un asemenea spirit a revenit în Palermo, unde s-a angajat într-o mică, dar curajoasă redacție a unei publicații online.

Viola Vitale e interpretată de Francesca Chillemi, ea însăși Miss Italia în 2003.

Francesco Demir – Cu o mamă italiancă și un tată turc, Francesco Demir iubește două lucruri în viață: Palermo, orașul în care trăiește de mai mulți ani, și meseria. Este inspector de poliție și chiar are un talent înnăscut pentru asta. Îi place să fie stăpân pe situație, dar e și impulsiv, gata să sară la bătaie, și cam refractar la reguli. În același timp, este singurul care știe despre sinestezia Violei Vitale.

Rolul inspectorului Francesco Demir este interpretat de actorul turc Can Yaman.

Claudia Forensi – 45 de ani, întotdeauna pantofi confortabili, mai mereu cu un păr în toate direcțiile și o oarecare satisfacție în a părea neîngrijită. Asta, din punct de vedere fizic, pentru că de fapt Claudia Forensi este o jurnalistă care și-a făcut din meserie o misiune. Este inteligentă, hotărâtă și pasionată. Și vrea să-și croiască singură drumul într-o lume a bărbaților. E directoarea Sicilia Web News, publicația la care s-a angajat Viola.

Simona Cavallari o interpretează pe Claudia Forensi.

Tamara Graziosi – Morocănoasă, nepăsătoare, pesimistă la nivel cosmic. Principiul ei de bază în viață este că dacă ceva poate merge prost, atunci sigur va merge prost. Tamara Graziosi este exact opusul Violei. Singura sa ambiție este aceea de a avea un salariu care să-i permită să aibă o casă în care să trăiască singură-cuc. Pentru asta, e cameraman la Sicilia Web News.

Tamara Graziosi este interpretată de Chiara Tron.

Ce mai face Yaman

Pentru „Culorile legii”, actorul nu a avut nevoie decât de câteva lecții de dicție, pentru că vorbea deja fluent italiana: „Eu mă simt foarte italian, simt că am o familie în Italia, am un loc de muncă. Mă simt ca unul dintre ei”, a declarat el citat de diregiovani.it. Și cu rolul s-a „înțeles” foarte bine: „Este prima oară când joc rolul unui polițist. Francesco Demir este un bărbat instinctiv, serios, muncitor, ironic, care glumește mereu cu femeile din jurul său”, a spus Can despre personajul său. Între timp, filmează și pentru o producție Disney Plus, „El Turco”, care va spune povestea soldatului Balaban Hasan.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton