Homepage  / Seriale româneşti

Cine sunt actorii din serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” de la Antena 1

Cine sunt actorii din serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” de la Antena 1
33

de Ioana Maria,

Noul serial de comedie romantică anunțat de Antena 1 îi are în rolurile principale pe Anda Sârbei și Matei Negrescu. „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” îşi completează distribuţia cu noi nume. Iată despre cine este vorba.

Anda Sârbei şi Matei Negrescu sunt protagoniştii comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 609, cel mai nou proiect ce va putea fi urmărit în această toamnă la Antena 1. Ambii joacă pentru prima oară roluri de protagonişti. 

Povestea serialului „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, o adaptare după producţia turcească Room 309,  este presărată nu doar cu sare și piper, ci cu toate condimentele care îi vor face pe telespectatori să se adune, împreună cu familia și prietenii, în fața televizorului. Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este genul de serial care stârnește dezbateri și discuții amuzante. 

Cine sunt actorii din „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” de la Antena 1

[toc]

Anda Sârbei este Eva în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”

Absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale”, Anda Sârbei a putut fi urmărită până acum în serialul Vlad şi în mini seria Roslund & Hellström: Box 21, precum şi în numeroase reclame tv. În proiectul ce va putea fi urmărit în curând la Antena 1, Anda va juca rolul Evei, o tânără frumoasă, ambiţioasă, talentată şi care îşi cunoaşte valoarea. Pasionată de design interior şi absolventă a facultăţii de arhitectură, Eva este singura cu studii superioare din familia ei.

Totodată, este şi cea care îşi întreţine familia. Aşa că atunci când decide să demisioneze de la locul de muncă, îşi pune familia în pericolul de a-şi pierde locuinţa. 

Eva îmi este un personaj foarte drag, cu care am multe în comun, aşa că îmi e uşor să mă apropii de ea. Este fata serioasă din familia Georgescu, care munceşte mult pentru a-şi îndeplini planurile de viitor, însă o decizie pe care nici măcar ea nu a luat-o, ci mama ei, urmează să-i schimbe drumul. Va trebui să facă alegeri importante, care însă nu se dovedesc a fi bune de fiecare dată.

Totuşi, mama şi surorile ei îi sunt alături, tratând cu mult umor şi ironie toate impedimentele. Este într-adevăr o provocare şi o bucurie să joc un rol atât de important în acest proiect. Îmi doream foarte mult să joc într-o comedie romantică, mai ales că este primul serial de gen făcut în România, şi se întâmplă mai repede decât mi-aş fi imaginat.

Sper să fie pe placul cât mai multor oameni, pentru că noi şi echipa de producţie punem tot sufletul în ceea ce facem”, a dezvăluit Anda Sârbei

Matei Negrescu este Victor în serialul „Camera 609”

Alături de ea, în rol principal în serialul de la Antena 1, telespectatorii îl vor putea urmări din această toamnă pe Matei Negrescu. Absolvent al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” din Bucureşti, Matei şi-a îndreptat atenţia spre marea lui pasiune, filmul, astfel că în 2013 a absolvit cursurile de actorie cu James Longshore şi Bianca Mina (scenarista Lia – Soţia soţului, Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sau Adela), iar în paralel s-a pregătit şi cu Dorotheea Petre şi a absolvit şi Şcoala de Duminică din cadrul UNATC.

Au urmat apoi numeroase apariţii în reclame tv, pentru ca în 2015 să debuteze în comedia romantică americană Crown for Christmas. Au urmat apoi The Silent Valley şi The Chronic Comedy Show, unde a jucat, dar a şi scris scenariul, dar şi alte producţii americane între care The Doorman, Royal MatchMaker sau A Royal Winter, dar şi serialul românesc Triplusec.

„Am fost surprins să fiu chemat la casting pentru un rol de protagonist tocmai când renunţasem la speranţa de a mai juca în ceva la modul serios (apariţiile episodice în seriale, filme sau reclame nu se pun). Probabil că asta m-a ajutat să mă relaxez puţin. Și să mă eliberez de presiunea inevitabilă a mizei în momentul în care, ca orice actor la început de drum, simţi că ai putea face acel salt calitativ atât de dorit.

Din fericire pentru mine, personajul nu e foarte îndepărtat de mine însumi. Avem ceva lucruri în comun, iar acolo unde suntem diferiţi, terenul nu mi se pare atât de dificil de acoperit. Victor e un bărbat cu coloană vertebrală şi o busolă morală sănătoasă, responsabil şi dependent de muncă. Un om care a suferit din dragoste şi a renunţat la ideea romantică despre relaţii.

În plus, mai e şi uşor răsfăţat, perfecţionist şi, ocazional, nevrotic. Personalitatea sa aş zice că s-ar încadra într-un indicator ISTJ în sistemul de clasificare Meyer Briggs (n.r. unul dintre cele mai populare teste de personalitate de astăzi). Dar ca în cazul oricărui om serios, care jură că nu are nevoie de nimeni în viaţa lui şi că „dragostea e pentru proşti”, în spatele faţadei reci se ascunde o sensibilitate şi o dorinţă pentru ceva mai mult decât pragmaticul cotidian. Habar nu are ce mână urmează să-i ofere destinul! (Dramatic drum roll).

Cât despre provocare, pentru că este realmente o provocare, am simţit primele presiuni încă de la repetiţii. Încă mă simt ca un „intrus” printre toţi actorii din distribuţie, între care unii pe care îi admir de mic, iar pe restul de la primele scene la care am avut plăcerea să asist şi să-i văd jucând. Încerc să nu forţez, dacă simt că ceva nu „iese” şi să absorb cât mai mult din experienţa celorlalţi.

Din fericire, echipa a fost şi este răbdătoare cu mine şi, pentru prima oară, fac parte dintr-un proiect în care beneficiez şi de un acting coach. Şi asta în sine e un mare cadou; am parte de mai multe situaţii de jucat cu rolul ăsta decât am avut vreodată până acum şi uşor-uşor, pe masură ce învăţ să mă detensionez, îmi dau seama că este mediul ideal pentru un actor aflat în situaţia mea să se dezvolte şi să se manifeste creativ. Sunt extrem de recunoscător pentru toată experienţa. Sper ca toţi cei care se vor uita vor empatiza cu personajele şi, în tonul comediei romantice, vor zâmbi urmărind dramele noastre!”, a dezvăluit Matei Negrescu. 

Emilia Popescu este Violeta în serialul „Camera 609”

În serialul de la Antena 1, adaptare după producţia turcească Room 309, Emilia va juca rolul Violetei, mama lui Victor (Matei Negrescu – protagonist) şi soţia lui Sergiu (Mihai Călin). În urma studiilor de contabilitate, pe când era o tânără fâşneaţă, Violeta a făcut un stagiu de practică la firma arhitectului Iosif Pop şi a rămas însărcinată cu Sergiu. Deşi căsătoriţi şi cu un copil, Sergiu a avut numeroase relaţii extraconjugale, de unde şi gelozia oarbă a Violetei. Scopul ei este să îşi vadă fiul aşezat la casa lui.

Personajul meu, Violeta, e tipul femeii care vrea să parvină cu orice preț. Prin căsătorie, ajunge în aşa zisa lume bună, a celor cu bani și cu vizibilitate. «Scopul scuză mijloacele» pare a fi deviza ei în viaţă. Deşi cinică, făcând orice pentru a moșteni o avere uriaşă, eu am încercat să o «îndulcesc» un pic, adăugând puțin umor în relația cu soțul ei. Am căutat s-o «umanizez», arătând și iubirea care a fost și a mai rămas pentru bărbatul ei, un cuceritor.

Mamă posesivă, la un moment dat poate deveni și comică, atunci când nu-i ies planurile. Sunt extrem de bucuroasă să vin în familia Ruxandrei Ion, producătorul deja legendar al serialelor de succes. Şi sper ca împreună cu partenerii mei, colegi de scenă de atâţia ani, să aducem zâmbetul pe buze şi bucuria pe chipul telespectatorilor fideli ai serialelor noastre.”, a declarat Emilia Popescu.

Mihai Călin este Sergiu în serialul „Camera 609”

În comedia romantică românească Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1, Mihai Călin va putea fi urmărit din această toamnă în rolul lui Sergiu, tatăl lui Victor (Matei Negrescu – protagonist), un bărbat afemeiat şi excentric, foarte glumeţ şi fan al teoriilor conspiraţioniste. Deşi e un bărbat inteligent, Sergiu este deopotrivă răsfăţat şi leneş, afişând nonşalant o comoditate care a dus într-un final la punerea lui pe tuşă în compania tatălui său. Privilegiile oferite de poziţia socială a tatălui său i-au permis însă să se bucure nestingherit de plăcerile vieţii. Pe soţia lui, Violeta (Emilia Popescu), a cunoscut-o în timpul unei stagiuni de practică, însă nici căsătoria cu ea şi nici venirea pe lume a lui Victor nu l-au convins să renunţe la aventurile extraconjugale.

Sergiu Pop este un bărbat care, la adăpostul averii tatălui, a căutat doar partea relaxată, chiar superficială, a vieții. Se bucură de micile plăceri precum navigaţia cu vaporașe în piscină, ori călătoriile. Ar fi putut realiza mult mai multe, dar comoditatea “i-a pus bețe in roate”. Se simte bine cu Violeta, o iubește de 30 de ani, chiar dacă în aceeași notă haios-ușurică. Gluma și flirtul sunt a doua lui natură. Sau… prima:)”, a dezvăluit Mihai Călin.

Magda Catone este Doina, mama Evei

În serialul de la Antena 1, Magda Catone va juca rolul Doinei, mama Evei (Anda Sârbei – protagonistă), dar şi a altor două fete, o femeie simplă de pe lângă Târgovişte, dar cu gura mare şi gata oricând să dea un sfat, chiar şi celor care nu i-l cer.

Lucrătoare la o fabrică de textile, Doina cunoaşte gustul amar al disponibilizării, chiar când ajunsese şefă de secţie, atunci când fabrica intră într-un proces de tehnologizare. Cu o pensie de nimic, Doina încearcă să ţină pe picioare o afacere deschisă cu banii fiicei sale, însă atunci când află că aceasta şi-a dat demisia e tot mai conştientă că îşi va pierde casa. Mama Evei nu ratează niciun prilej să îşi proiecteze propriile frustrări asupra fetelor, pe care le vrea neapărat măritate. 

Claudiu Bleonţ este Mircea, în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”

Claudiu-Bleont_2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 33

În noul serial de la Antena 1, Claudiu Bleonţ va juca rolul lui Mircea, băiatul mai mare al familiei Pop, ce îi urmează tatălui în cariera de arhitect. Un bărbat deştept, dar deopotrivă leneş, pasionat de muzica rock, fotbal şi literatură, Mircea preferă să nu intre în conflicte. Și ori de câte ori are ocazia o scoate la înaintare pe soţia lui, de altfel şi cea care ia deciziile importante în familie.

Mă bucur mult că joc într-o comedie romantică, e un prilej să întineresc! Îmi place foarte mult distribuţia, îmi plac actorii tineri, încă de când i-am văzut prima oară. Dacă i-aş putea avea pe toţi copii, mi-ar plăcea să fie ai mei! Despre Mircea, ce pot să vă spun este că un tip conţinător şi ridicător la plasă pentru tânăra generaţie. Și că mă voi strădui ca prezenţa lui, una discretă de altfel, să mă conţină pe mine ca om şi ca actor, întru totul!”, dezvăluie Claudiu Bleonţ.

Anca Androne este Luminiţa în „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”

Anca-Androne-Claudiu-BleontIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 33

Alături de Claudiu Bleonţ, telespectatorii o vor putea urmări din această toamnă la Antena 1 şi pe actriţa Anca Androne. Absolventă a Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din Bucureşti, Anca a jucat numeroase roluri de teatru şi film, dar şi producţii ale micului ecran. În comedia romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” de la Antena 1, Anca va juca rolul Luminiţei, o femeie frumoasă, dar bârfitoare şi invidioasă.

La rândul ei actriţă, însă care n-a jucat niciodată, Luminiţa îşi doreşte în permanenţă să ajungă la statutul de vedetă. Mamă iubitoare, Luminiţa duce o continuă luptă pentru a nu pierde averea, deşi deopotrivă este o fire foarte cheltuitoare.

Un nou proiect! Ce bucurie! Ocazia de a sonda o varietate de sentimente, de situații noi! Șansa actorului de a încerca, de a descoperi, de a exersa şi de a construi o nouă viață care nu-i aparține și în tiparele căreia trebuie sa se potrivească, scufunde, contopească. Personajul pe care îl interpretez este spumos, ingenios și câteodată „periculos” și oricum, de neoprit. Are o grămadă de probleme de rezolvat, o familie mare de coordonat și multe intrigi de țesut. Sper ca împreună cu toată echipa să reușim și de data aceasta să-i bucurăm pe cei de acasă. Să-i surprindem cu noul proiect!”, declară Anca Androne.

Virginia Rogin este Elisabeta Pop în Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Virginia-Rogin_Matei-Negrescu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 33

De peste patru decenii, Virginia Rogin îşi încântă publicul cu personaje pe cât de diverse, pe atât de actuale.

În serialul romance de la Antena 1, adaptare după producţia turcească Room 309, telespectatorii o vor putea urmări pe Virgina Rogin în rolul Elisabetei Pop, cea care după dispariţia soţului său, cunoscutul arhitect Iosif Pop, rămâne vocea autoritară a familiei Pop. Cultă şi rafinată, curator de artă, Elisabeta şi-a crescut cei doi copii, pe Sergiu (Mihai Călin) şi Mircea (Claudiu Bleonţ), în acest spirit, însă aceştia i-au scăpat din mână după căsătorie. O femeie cu principii morale solide şi cu puterea de a le impune şi celor din jurul ei, Elisabeta este cea care va face tot ce îi va sta în putinţă pentru a se asigura că ultima dorinţă a soţului său va fi respectată de întreaga familie.

Sunt foarte încântată să mă alătur unui alt proiect marca Ruxandra Ion, într-un rol cu totul nou pentru mine, dar şi pentru dumneavoastră. Spun asta pentru că de această dată voi juca un personaj pozitiv, cu care îmi doresc să îi suprind pe cei care ne vor urmări din toamnă, la Antena 1!”, dezvăluie Virginia Rogin. 

Julia Marcan este Lara Pop în Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Julia-Marcan_Matei-Negrescu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 33

În comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609, Julia o va interpreta pe Lara Pop, fiica Luminiţei (Anca Androne) şi a lui Mircea (Claudiu Bleonţ) şi nepoata Elisabetei (Virginia Rogin). La doar 15 ani, Lara este o fată inteligentă şi muncitoare, singura, de altfel, căreia bunicul i-a lăsat ceva. 

Am primit cu mare bucurie vestea ca voi face parte din  cea mai nouă producţie a doamnei Ruxandra Ion. Desi proiectul este nou, cu o echipă nouă, tânără şi foarte talentată, am acelaşi sentiment de căldură ca şi atunci când am jucat pentru serialul Sacrificiul. Despre Lara pot spune că este o adolescentă inteligentă, carismatică şi foarte încrezătoare în forţele proprii. De multe ori  chiar dă dovadă de mai multă maturitate şi înţelepciune decât fratele ei mai mare. Rămâne o surpriză relaţionarea Larei cu ceilalţi. Abia aştept să o cunoaşteţi mai bine!”, mărturiseşte Julia Marcan.

Loredana Groza este Felicia Soare în Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Odată cu prima comedie romantică românească „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, de la Antena 1, Loredana Groza se întoarce la una dintre pasiunile sale, actoria

În proiectul de la Antena 1, Loredana o va interpreta pe Felicia Soare, mama Dianei, logodnica lui Victor (Matei Negrescu), o cântăreaţă nonconformistă, care cânta într-un bar înainte de Revoluţie. După ce a pus mâna pe un politician înstărit, a uitat de unde a plecat şi nu s-a sfiit să îşi înşele bărbatul de nenumărate ori, fără scrupule. Deşi a făcut parte din toate matrapazlâcurile soţului, atunci când acesta dă de necaz, alege să pozeze în victimă. Persoană cu un caracter fals, Felicia se dă drept prietena mamei lui Victor, însă în realitate i-a fost amantă soţului acesteia.

 „Sunt încântată să fac parte din acest nou proiect şi să mă reîntâlnesc cu o parte din echipa cu care am lucrat la Inimă de ţigan sau Regina. Îmi place să joc, chiar dacă e o diferenţă între a juca un personaj pe scenă, aşa cum fac în musical-ul Mamma Mia şi a interpreta un rol pe micul sau marele ecran. Personajul meu din noul serial se numeşte Felicia şi este un personaj controversat. Îmi dă posibilitatea să-l abordez într-o cheie diferită faţă de personajele pe care le-am jucat până acum. E o nouă provocare şi se ştie că îmi plac provocările!” a declarat Loredana.

loredana_2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 33

Graţiela Voicu este Diana în Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Alături de Loredana, în serialul romance de la Antena 1 telespectatorii o vor putea urmări în această toamnă şi pe tânăra actriţă Graţiela Voicu. Aceasta o va interpreta pe Diana, logodnica lui Victor, protagonistul serialului. Cei doi au crescut împreună, pentru ca mai apoi Diana să plece să studieze moda la Paris. La revenirea în ţară, copleşită de faptul că familia ei a pierdut întreaga avere, acceptă uneltirea mamei ei de a se vedea cu Victor, văzând în această relaţie singura ei şansă de salvare. Arogantă şi plină de ea, egoistă, răsfăţată şi oportuniscă, Diana se agaţă această şansă.

„Diana este piperul care nu lipseşte niciodată de lângă sare. Abia ajunsă de la Paris, renunţă la viaţa de fotomodel pentru scopurile, dar mai ales pentru mama ei. Nu mi-a fost greu să recunosc şi în mine felul grăbit al Dianei de a rezolva singură şi impulsiv problemele, dar mi-a fost greu să mă adaptez unui fel de a exista atât de feminin ca al Dianei şi cred că aici s-a născut şi provocarea cea mai mare. De la “fata lui tata” la “fata lui mami”. Mie îmi plac hainele largi, ea ar alege oricând o fustă strâmtă. Ea se iubeşte pe ea mai mult decât orice şi nu îşi dă voie să aibă un moment real vulnerabil (spun real pentru că poate fi o actriţă excelentă atunci când e ceva ce îşi doreşte în joc). Nu îşi permite să se abată de la drum. E foarte strictă în ce priveşte viata ei şi are principii clare, pe când eu sunt puţin invers. Cred că lucrurile care menţin balanţa sunt micile sau marile asemănări între noi două. Uneori am senzaţia că Diana îmi vine mănușă. Majoritatea oamenilor o plictisesc, se enervează repede, luptă pentru ce e al ei, îi place scandalul, nu are stare, îşi bagă nasul peste tot. Două gemene care nu seamănă. Deci cum să nu îmi placă proiectul? Mă super provoacă! Şi a venit de nicaieri, exact cum îmi place mie!”, a mărturisit Graţiela Voicu.

Gratiela-si-Matei-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 33

Ana Maria Turcu este Florentina în Lasă-mă, îmi place! Camera 609

În comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609, Ana Maria Turcu o va interpreta pe Florentina.

Florentina este logodnica lui Vlady (Răzvan Krem Alexe), verişorul lui Victor (Matei Negrescu). Prietenă cu Diana (Graţiela Voicu), logodnica lui Victor, în copilărie, între cele două există acum doar o relaţie de ură. Feministă din fire, Florentina se simte bine în pielea ei şi mănâncă ce vrea şi când vrea. După ce a încercat să lucreze într-o primărie într-o comună din jurul Bucureştiului şi nu i-a plăcut, a ales să stea acasă.

Florentina e o fată răsfățată, care adoră să mănânce și să lenevească, dar hotărâtă să lupte pentru iubire. Dacă va pune mâna și pe bani, vom afla. Florentina este un personaj plin de culoare, de viață și de kilograme în plus. Acest ultim aspect nu o deranjează foarte tare pe ea, cât îi deranjează pe cei din jurul ei. Provocarea pentru acest rol a fost mare, scoțându-mă total din zona de confort și totodată binevenită în viața mea. Nu m-am dus cu absolut nicio așteptare la casting, iar când am aflat că am luat rolul a fost o mare surpriză pentru mine!”, a declatat Ana Maria Turcu.

Răzvan Krem Alexe este Vlady în Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Alături de Ana Maria Turcu, revine pe micile ecrane şi actorul Răzvan Krem Alexe.

De curând, telespectatorii l-au putut urmări pe Krem în rolul lui Adi, în serialul Adela, pentru ca în Lasă-mă, îmi place! Camera 609 să îl impersoneze pe Vlady, leneşul familiei, şmecheraş şi răsfăţat, care sare din relaţie în relaţie şi are veleităţi de influencer, deşi nu a citit prea multe cărţi în viaţa lui. Nu munceşte deloc la firma familiei, deşi împarte directoratul cu Victor, însă nu face nimic şi nici nu se jenează să spună asta. Vlady vrea să fie faimos şi să aibă bani, însă nu a vrut să plece la studii în străinătate, tocmai pentru că aici e cunoscut şi pentru a beneficia de sprijinul tatălui său. E gelos pe sora lui, pentru că şi-ar fi dorit să fie singurul copil şi se lasă manipulat de mama lui, ca să poată pune mâna pe moştenire.

Razvan-Krem-AlexeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  17 / 33

Vlady Pop, personajul meu, este un băiat răsfățat, crescut în puf, un „mommy’s boy”, căruia nu i-a lipsit nimic, niciodată. Motiv pentru care, orice are legătură cu munca lipsește cu desăvârșire din vocabularul lui. Părinții lui s-au ocupat de tot ce a avut el nevoie, iar asta i-a oferit mai mult timp sa se ocupe de pasiunile lui: benzile desenate, filmele cu supereroi și figurinele de colecție”, dezvăluie Krem despre personajul lui.

Doina Teodoru este Adina Balti în Lasă-mă, îmi place! Camera 609

În comedia romantică de la Antena 1, adaptare după producţia turcească Room 309, telespectatorii o vor putea urmări pe Doina în rolul Adinei Balti, sora Evei (protagonistă), o tânără care până la vârsta de 19 ani deja se căsătorise şi adusese pe lume un copil. Pentru a-şi putea întreţine familia a avut numeroase joburi temporare, însă i s-a umplut paharul atunci când şi-a prins soţul într-o aventură cu o altă femeie. A luat decizia să se mute la mama ei şi să divorţeze, deşi încă e îndrăgostită de bărbatul care i-a oferit un copil.

Adina e fiică, soră, mamă și soție. Ce poți să îți dorești mai mult într-o astfel de conjunctură? Am intrat în posesia unui personaj “cărnos”, cum ne place nouă să spunem și sunt foarte fericita!”, a dezvăluit Doina Teodoru.

Lucian Ionescu este Doru Balti în Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Lucian îi va da viaţă lui Doru Balti, soţul Adinei. E mai mare decât soţia lui, dar cei doi au fost colegi de şcoală, pentru că a rămas repetent. Şi-a dorit să câştige banii uşor, prin tot felul de matrapazlâcuri, însă niciodată nu i-a ieşit.

Suferă foarte mult din cauză că l-a părăsit soţia şi încearcă obsesiv să se reîmpace cu ea, prin tot felul de gesturi romantice fără succes. Îşi iubeşte foarte mult fiica, pe Ana, şi ar face orice pentru ea.

„Sunt recunoscător că fac parte din distribuţia acestui serial şi că am ocazia să îl joc pe Doru, un personaj tragicomic, un om care luptă neîncetat să evolueze către o condiţie socială mai bună, dar pentru care eşecul a devenit vrând-nevrând un stil de viaţă. Mă bucur să cunosc în acest proiect atâţia oameni pasionaţi şi talentaţi, extrem de dedicaţi şi cu o forţă de muncă excepţională, atât în echipa de productie, cât şi în rândul castului”, a declarat Lucian Ionescu.

Maria Ţăpuşă este Mara Georgescu în Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Maria Ţăpuşă a luat primul contact cu actoria încă din clasa a 9-a, când a fost cooptată în trupa de teatru pentru liceeni. În paralel, Maria s-a lansat în urmă cu 2 ani şi jumătate în modelling, reuşind până acest moment să colaboreze cu multe branduri de succes.

De asemenea, a apărut în videoclipurile Irinei Rimes, Minelli, Mario Fresh & Juno şi Jean Gavril.

Maria-Tapusa_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  20 / 33

În comedia romantică de la Antena 1, adaptare după producţia turcească Room 309, telespectatorii o vor putea urmări pe Maria în rolul Marei Georgescu, sora mai mică a protagonistei.

Pot spune că încă de la început m-am „împrietenit” foarte bine cu Mara, e într-adevăr o onoare pentru mine să fiu eu cea care îi dă viaţă acestui personaj. Micile asemănări dintre noi mi-au uşurat munca în mod considerabil, amândouă având o înclinaţie către artă, un caracter libertin şi o curiozitate fără margini. Ceea ce a reprezentat o provocare pentru mine a fost redarea defectelor ei şi nu pentru că mie îmi lipsesc, ci pentru că acestea diferă între ele de la cer la pământ. În ceea ce priveşte implicarea mea în acest proiect, aş vrea să mă declar încă o dată absolut onorată că pot să iau parte la crearea unei poveşti atât de savuroase şi de palpitante, alături de o echipă atât de frumoasă, muncitoare şi deopotrivă amuzantă. Acest proiect înseamnă enorm pentru mine, deoarece joacă un rol important în evoluţia carierei mele, dar şi pentru că am legat conexiuni cu oameni frumoşi de la care am de învăţat mult de acum înainte”, a declarat Maria Ţăpuşă.

Cristian Neacşu este Marius Roşu în Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Alături de Maria Țăpușă, revine pe micile ecrane şi actorul Cristian Neacşu. Absolvent al Universităţii Hyperion la clasa prof. univ. Maia Morgenstern, Cristian şi-a început activitatea artistică la Teatrul Podul, cu roluri importante în spectacole semnate Cristina Bilciu, dar şi colaborator al Teatrului Masca, unde a jucat în spectacole ce poartă semnăturile lui Michele Modesto Casarin şi Mihai Mălaimare şi al Teatrului Stela Popescu unde le-a dat viaţă lui Eliabar (Hoţul de mărgăritare), Hansel (Revolta poveştilor), Pavel (Femeia, eterna poveste), Fiul şi Egon (Barbă albastră) şi John (Cock).

Mai mult, Cristian şi-a completat activitatea în domeniul artistic și în afara scenei fiind regizor de dublaj pe proiect la Audio Design Digital Art. Totodată, încă de la vârsta de 18 ani, Cristian Neacşu este actor de dublaj, putând fi urmărit în rolul lui Sughit (How to train your dragon), Guy (Familia Croods), Jonathan (Hotel Transilvania), Blue (Rio) sau Jack Ryan (Tom Clancy’s Jack Ryan).

În Lasă-mă, îmi place! Camera 609, Cristian va juca rolul lui Marius Roşu, şoferul protagonistului, Victor (Matei Negrescu), un tânăr dintr-o familie modestă, care deşi avea potenţial, nu s-a ţinut de şcoală, aşa că a ajuns şofer. Ţine foarte tare la Victor, pe care îl consideră prietenul lui cel mai bun şi totodată e omul bun la toate. Atunci când se îndrăgosteşte, condiţia lui socială este cea care îl determină să nu facă un pas mai departe.

Marius nu este doar şoferul lui Victor. El este şi prietenul lui, mâna lui dreaptă, cât şi omul care e gata să îl scoată pe Victor din orice situaţie neplăcută. Nu este foarte cult , dar este street smart. E isteţ, dar nu s-a omorât el cu şcoala. Îmi place tipul. E loial şi mereu găseşte o cale să iasă din bucluc. Până se întâlneşte cu Mara. Atunci sar scântei. Mi-am dorit încă de la casting să fac parte din distribuţie. Am făcut mult teatru, am filmat pentru diverse proiecte, dar nu am avut la tv un personaj care să evolueze treptat şi să se dezvolte atât de mult. Îmi place mult proiectul şi sunt sigur că o să fie un serial care o să le placă oamenilor. Nu are cum să fie altfel. Scenariul e savuros, echipa e foarte plăcută şi actorii sunt foarte tari. Nu lipseşte nimic. Lasă-mă, îmi place! Camera 609 o să fie show!”, mărturiseşte Cristian Neacşu.

Alexandra Ciobanu este Roxana în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”

Alexandra Ciobanu, studentă la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi model cu multe colaborări cu branduri de renume şi apariţii în videoclipuri ale unor artişti de succes (INNA – UP), va putea fi urmărită în această toamnă în rolul Roxanei, secretară în compania familiei Pop. Roxana este martoră la toate evenimentele companiei, dar și la multe dintre discuțiile și situațiile care se întâmplă pe holurile companiei şi totodată este personajul de debut în actorie al Alexandrei Ciobanu.

Roxana este o persoană dependentă de muncă, mereu alături de Victor Pop pentru a-l susține din punct de vedere profesional. Nu mi-a fost greu să mă pun în pielea personajului, fiind o persoană devotată muncii sale, la orice oră. În același timp, este o persoană care știe ce vrea, pe plan personal și când să își impună părerea. Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect important! Este primul proiect în care profesez ca actor și este o provocare pentru mine să depășesc așteptările. Sunt foarte recunoscătoare că am această șansă!”, declară Alexandra Ciobanu.

Emanuel Cîrstea este Victor Popescu în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”

Absolvent al Liceului de Artă Dramatică „Octavian Stroia”, din Cluj Napoca, unde a jucat în numeroase scenete de-a lungul anilor, al secţiei de Canto a Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda”, Cluj-Napoca şi al Facultăţii de Comunicare și Relații Publice din cadrul Universităţii din București, Emanuel Cîrstea a câştigat numeroase premii de interpretare la festivaluri de muzică. De asemenea, Emanuel a urmat cursul de prezentator la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, având colaborări cu mai multe emisiuni tv.

În Lasă-mă, îmi place! Camera 609, Emanuel Cîrstea interpretează rolul lui Victor Popescu, un medic care se află în centrul unei confuzii și al unei răsturnări de situații care va influența povestea serialului.

Se spune că nimic pe lumea asta nu e întâmplător. Emanuel și Victor Popescu au foarte multe lucruri în comun. Dragostea, prietenia, rivalitatea, dar mai ales umorul, care le unește pe toate cele trei, mă ajută să fiu și mai credibil în fața celor care aleg să se uite la serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609. E o mare bucurie să fiu parte din distribuția serialului. De la primele zile de filmări am simțit un vibe foarte fain, atât de la actori, cât și de la cei care sunt în spatele camerelor și fac posibilă toată joaca noastră. Ușa camerei 609 se va deschide curând la Antena 1 și abia aștept să vedeți poveștile noastre!”, mărturiseşte Emanuel Cîrstea.

Nuami Dinescu este Cocuța în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”

Nuami Dinescu revine pe micile ecrane din toamnă, în Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Actrița o va aduce în fața telespectatorilor pe Cocuța, menajeră în casa lui Victor Pop (Matei Negrescu), protagonistul serialului. 

Mi-a plăcut dintotdeauna să fac parte dintre cei care pun prima cărămidă la fundația unui nou proiect. Și sper să fie unul care va deschide un drum nou în serialele de televiziune. Am un personaj simpatic, Cocuța, care face cam ce are ea chef și e în interesul ei. Are un nume drăguț, care-mi amintește de o mare actriță, Coca Andronescu, pe care am iubit-o mult. Știu că acest nou serial va fi unul bun, pentru că e scris atât de ofertant şi e ceva ce nu s-a mai făcut la noi!”, mărturisește Nuami Dinescu.

Ștefana Ionescu-Darzeu este Lenuța în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”

Ștefana Ionescu-Darzeu va putea fi urmărită și ea din toamnă la Antena 1, în noua comedie romantică, interpretând rolul Lenuței, menajeră în casa lui Vlady Pop (Răzvan Alexe Krem), mai exact asistenta personală a Luminiței Pop (Anca Androne).

Lenuța, interpretată de Ștefana Ionescu-Darzeu, are grijă să afle toate informațiile prețioase din casa lui Vlady Pop și a părinților – Luminița și Mircea (Claudiu Bleonţ) și le furnizează către Violeta (Emilia Popescu), pentru a obține bani în plus și favoruri. Cocuța și Lenuța joacă rolurile de spioni chiar și una cu cealaltă, încercând să obțină una de la cealaltă informații valoroase.

Lenuța, asistenta personală a Luminiței este o vulpiță, fără mari pretenții morale, o femeie dornică să câștige bani prin orice mijloace și care adoră să își facă selfie-uri. Am primit cu mare bucurie și recunoștință vestea că voi face parte din distribuția acestui nou serial, cu o echipă atât de faină și cu un scenariu bun și foarte comic, care sper să bucure la fel de mult și telespectatorii.”, declară Ștefana Ionescu-Darzeu.

Marius Rizea este Nitzi în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”

Marius Rizea revine și el pe micile ecrane din toamnă, la Antena 1, în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609, cu personajul Nitzi, proprietar de restaurant, un om bun, generos și simpatic, care ține foarte mult la Eva, protagonista serialului și la familia ei. Micul restaurant al lui Nitzi este kilometrul zero din cartierul în care locuiește Eva.

Am bucuria din nou să particip la un proiect de anvergură marca Ruxandra Ion, un proiect foarte interesant, având in distribuție actori de primă mână ai scenei românești. În acest proiect mă voi lua la trântă cu Nitzi, un personaj destul de complex. (…) Dacă doriți sa-l cunoasteti pe Nitzi, personajul pe care îl voi interpreta în acest frumos proiect , atunci e musai să fiți alături de noi din toamnă!”, declară Marius Rizea.

Povestea din „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”

Scenariul ce poartă semnăturile Biancăi Mina, lui Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandrei Ion are în prim plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee.

Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală. Din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire.

Tot în prim plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament.

Desigur, moștenirea este foarte dorită de unii și extrem de dorită de alții, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților. Întreaga distribuție a serialului este una de excepție și va fi anunțată în curând.

Filmările pentru Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt în plină desfăşurare, în paralel cu filmările pentru cel de-al doilea sezon al proiectului Lia – Sotia soţului meu.

anda-sarbei-Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  23 / 33

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton