Homepage  / Seriale

Cine sunt actorii din serialul „Ms. Marvel” de pe Disney Plus

Cine sunt actorii din serialul „Ms. Marvel” de pe Disney Plus
10

de Roxana Mirea,

„Ms. Marvel”, viitorul serial al Studiourilor Marvel, este disponibil pe Disney Plus. Ceea ce face ca acest serial să fie diferit de toate celelalte seriale Marvel Disney+ este faptul că prezintă introducerea în live-action a Kamalei Khan, primul personaj musulman care a fost cap de afiș într-o bandă desenată Marvel.

Având în vedere că serialul va include mai multe personaje noi, nemaivăzute până acum în MCU, iată o listă cu actorii din distribuția serialului „Ms. Marvel” și personajele pe care le interpretează.

[toc]

Iman Vellani este Kamala Khan / Ms. Marvel

Kamala Khan este o fată pakistanezo-americană în vârstă de 16 ani care locuiește în Jersey City. Îi place să deseneze, să se joace jocuri video și să scrie fan fiction despre supereroi, în special despre Captain Marvel. Serialul, care a avut premiera pe 8 iunie 2022, pe Disney+, o urmărește pe Kamala în timp ce încearcă să găsească un echilibru între școală, familie și noile sale superputeri.

Deși Iman Vellani este o actriță relativ nouă, ea a regizat mai multe scurtmetraje, printre care „PUSH”, „Requiem for a Pandemic” și „I don’t wanna b alone :(”. Vellani își va face debutul în film în „The Marvels” din 2023, continuarea filmului Captain Marvel din 2019, în care mai joacă Brie Larson în rolul lui Carol Danvers / Captain Marvel și Teyonah Parris în rolul Monicăi Rambeau, scrie collider.com.

Actorii-din-distributia-serialului-„Ms.-Marvel-de-pe-Disney.-Ce-personaje-interpreteaza-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Matt Lintz este Bruno Carrelli

Bruno Carrelli este cel mai bun prieten al Kamalei. În benzile desenate, Bruno este unul dintre puținii oameni care știu despre identitatea secretă a Kamalei și își folosește intelectul său ridicat pentru a o ajuta, uneori chiar făcând echipamente pentru ea. Probabil că serialul va urma aceeași cale în ceea ce-l privește pe Bruno, dacă ne luăm după trailere.

Matt Lintz este cel mai bine cunoscut pentru că a jucat versiunea mai în vârstă a lui Henry în mega-popularul serial de televiziune „The Walking Dead” de la AMC. De asemenea, Lintz a apărut în mai multe filme de-a lungul anilor, printre care „Halloween II” din 2009, remake-ul din 2010 al filmului „The Crazies” și „Pixels” din 2015.

Yasmeen Fletcher este Nakia Bahadir

Nakia Bahadir este o prietenă apropiată a Kamalei, care se întâmplă să împartă același prenume cu unul dintre personajele principale din filmul „Black Panther” din 2018 din Universul Marvel. În benzile desenate, Nakia este de origine turco-americană și merge la aceeași școală cu Kamala.

Yasmeen Fletcher a apărut în serialul „Andi Mack” de pe Disney Channel și în filmul „Upside-Down Magic” de pe Disney Channel, precum și în filmul horror SF „Let Us In” din 2021.

Zenobia Shroff este Muneeba Khan

Muneeba Khan este mama Kamalei. Primul trailer o înfățișează pe Muneeba dezaprobând obsesia fiicei sale pentru supereroi, dar într-un cadru ulterior se vede cum cele două se îmbrățișează, ceea ce indică faptul că încă se iubesc foarte mult. În benzile desenate, Muneeba, care a emigrat din Pakistan împreună cu soțul și fiul ei, află că fiica sa este Ms. Marvel, iar când fiica ei îi spune în sfârșit adevărul, Muneeba îi răspunde că este mândră de ea.

Zenobia Shroff este cunoscută mai ales pentru că a jucat rolul mamei lui Kumail Nanjiani, Sharmeen, în filmul „The Big Sick” din 2017. De asemenea, a apărut în mai multe seriale, printre care „Madam Secretary”, „The Resident” și „The Affair”. Shroff își va relua rolul Mubeeba în „The Marvels”.

Mohan Kapur este Yusef Khan

Yusef Khan este tatăl lui Kamala. În benzile desenate, Yusef își iubește copiii, dar își dorește ca aceștia să păstreze credința. Când Muneeba îi spune lui Yusef despre identitatea secretă a Kamalei, acesta este inițial furios pe ea.

Mohan Kapur a apărut în peste șaizeci de filme și emisiuni TV indiene de-a lungul carierei sale, inclusiv în filmul „Sadak 2”. De asemenea, Kapur a dublat pentru mai mulți actori de la Hollywood, precum Dwayne Johnson, Tom Hardy și Nicolas Cage. El l-a dublat chiar și pe Doctor Strange al lui Benedict Cumberbatch în toate aparițiile sale din MCU înainte de a fi distribuit oficial în „Ms. Marvel”. Kapur își va relua rolul lui Yusef în „The Marvels”.

Saagar Shaikh este Aamir Khan

Aamir Khan este fratele mai mare al Kamalei. În benzile desenate, Aamir este foarte protector cu sora sa mai mică.

Saagar Shaikh a apărut în mai multe scurtmetraje înainte de a juca un rol recurent în serialul „Unfair & Ugly” din 2018. Shaikh își va relua rolul lui Aamir în „The Marvels”.

Rish Shah este Kamran

Kamran este îndrăgostit de Kamala în liceu. În benzile desenate, Kamran devine un Inuman care poate canaliza energia din corpul său fie pentru a crea un șoc, fie pentru a transfera energia în obiecte, făcându-le să strălucească și să explodeze. Deși Kamran și Ms. Marvel sunt inițial aliați, lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

Rish Shah a apărut în mai multe filme și emisiuni TV, printre care „Emmerdale Farm”, „Years and Years” și „To All the Boys: Always and Forever”. De asemenea, el va juca alături de Maya Hawke și Camila Mendes în viitorul film Netflix „Strangers”.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 10

Laurel Marsden este Zoe Zimmer

Zoe Zimmer este cea care practică bullyingul în liceu Kamalei.

Laurel Marsden este cunoscută mai ales pentru că a jucat rolul lui Kara în serialul „Quibi Survive”, cu Sophie Turner și Corey Hawkins. De asemenea, ea va apărea în thrillerul de groază produs de frații Russo, „All Fun and Games”, cu Asa Butterfield și Natalia Dyer.

Spider-Man: No Way Home Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 10

Laith Nakli este Sheikh Abdullah

Sheikh Abdullah este mentorul religios al Kamalei și este imamul moscheii pe care o frecventează familia ei și a lui Nakia, la fel ca în benzile desenate.

Laith Nakli este cunoscut pentru că l-a interpretat pe unchiul Naseem în serialul „Ramy” de pe Hulu. De asemenea, a apărut în mai multe filme, printre care „The Wall”, „12 Strong” și „Swallow”.

Travina Springer este Tyesha Hillman

Tyesha Hillman este soția lui Aamir și cumnata Kamalei. În benzile desenate, ea și Aamir au un fiu pe nume Malik.

Travina Springer a jucat deja alături de Saagar Shaikh în serialul „Ugly & Unfair” din 2018. De asemenea, a apărut în filmul lui Clint Eastwood „The Mule” și a avut un rol recurent în serialul „Strange Angel” de pe CBS All Access.

Aramis Knight este Kareem / Red Dagger

Kareem / Red Dagger este un justițiar pakistanez din Jersey City care poartă o bandană roșie în jurul gurii și folosește cuțite de aruncat ca armă preferată. Deși se cunoscuseră deja în Pakistan, Ms. Marvel și Red Dagger vor lucra frecvent împreună în Jersey City.

Aramis Knight este cunoscut pentru rolul lui M.K. din serialul post-apocaliptic de arte marțiale „Into the Badlands” de la AMC. De asemenea, a apărut în mai multe filme, printre care „Valentine’s Day”, „The Dark Knight Rises” și „Ender’s Game”.

Sursa foto: Hepta, Instagram, captură de ecran YouTube

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton