Homepage  / Seriale turceşti

Cine sunt actorii din „Nu mă părăsi!”, serialul turcesc de la Happy Channel

Cine sunt actorii din „Nu mă părăsi!”, serialul turcesc de la Happy Channel
7

de Anda Dincă,

La postul Happy Channel are premiera pe 7 noiembrie, de la ora 19.00, un serial turcesc longeviv, „Nu mă părăsi!” („Beni Birakma”), ai cărui protagoniști sunt doi actori mai puțin cunoscuți la noi, Esengül Aypek și Emrah Akduman.

Producția turcească “Nu mă părăsi!” a avut în țara de origine 630 de episoade, difuzate de postul Atv din ianuarie 2018 până în iunie 2021. De-a lungul lor, telespectatorii au putut urmări povestea unei familii bogate din Ankara, Sayar.

Cengiz (Mithat Erdemli), capul familiei, este un om muncitor și un tată tradițional. Indiferent de ce s-ar întâmpla între membrii familiei sale, seara, se așază toti la aceeași masă și discută toate problemele.

Tarık (Emrah Akduman), fiul cel mare al lui Cengiz, este un tânăr ambițios, care preia afacerile familie. El are o relație cu Meltem (Esengül Aypek), fiica partenerului său de afaceri, de ani de zile și toată lumea așteaptă ca ei să se căsătorească.

Viața lui Tarık se schimbă complet când o cunoaște pe Sıla (Sude Doğar), o studentă la Drept. Din acest moment Tarık începe să aibă probleme cu tatăl său din cauza noii sale iubiri.

Între timp, fiul cel mic al familiei, medicul Emre (Berkay Veli), se îndrăgostește de Zeynep (Sıla Özlem Önemli). Adevărurile pe care Arzu (Özlem Boyacı), mama lui Emre și a lui Tarık, le ascunde de ani de zile sunt pe cale să iasă la iveală din cauza lui Zeynep.

Arzu se opune vehement relației dintre ea și Emre, în timp ce Emre nu este conștient de haosul pe care îl aduce în familie în timp ce se opune mamei sale.   

Cine e Esengül Aypek, Meltem din „Nu mă părăsi”

Născută în 1993 la Ankara, frumoasa actriță Esengül Aypek, cea care îi dă viață lui Meltem, a absolvit Universitatea Bilkent, Departamentul de Relații Internaționale. Ulterior a studiat actoria, debutând în 2014 cu un rol în serialul “Beni Affet”.

“Serialul „Nu mă părăsi!” a fost ca o universitate pentru mine. Ritmul filmării acestui serial a fost incredibil. Am fost în fața camerelor timp de 12 ore în fiecare zi. Trebuie să fii disciplinat, trebuie să memorezi totul foarte bine. Am învățat multe, de la dicție, la memorare. M-am simțit ca și cum aș fi studiat la universitate”, a povestit ea, citată de sabah.com.tr. 

Esengül este pasionată de actorie din copilărie, dar și de Istanbul: “Am urcat pentru prima dată pe scenă când aveam 12 ani. Am fost hipnotizată în acel moment. Iar pasiunea mea pentru istorie este unul dintre motivele care mă leagă de Istanbul. Peste tot miroase a istorie în acest oraș”, a mărturisit ea. De asemena, actrița nu poate trăi fără pilates: “Pilates a fost un lucru esențial pentru mine în ultimii 3 ani. Oricât de obosită sunt, cu siguranță îmi rezerv oră în care să fac. Este o detoxifiere completă pentru mine, atât psihic, cât și fizic”.

Cine este Emrah Akduman, Tariq din serialul „Nu mă părăsi”

Emrah Akduman, interpretul lui Tariq, are aproape 40 de ani (îi împlinește pe 9 noiembrie) și a făcut liceul de Turism, dar imediat după a absolvit două școli de actorie. Primul său rol a fos în producția “Keje” în 2002.

“Tatăl meu este actor de teatru și scenarist, care acum a ieșit la pensie. Mama mea a jucat în teatrele private ani de zile. Este o industrie în care am crescut și cu care sunt familiarizat. Emoția pe care am simțit-o când am urcat prima oară pe scenă m-a făcut să-mi dau seama că trebuie să fac această meserie”, a povestit el celor de la atv.com.tr. 

În ceea ce privește personajul său din „Nu mă părăsi!”, el a declarat: “Este prima dată când interpretez un personaj atât de intens. Mă bucur ca am putut să cuceresc publicul cu el. Îmi dau seama că am făcut treabă bună când sunt oprit de telespectatori pe stradă. Tarik este un bărbat care ține foarte mult la valorile familiei. Nu și-a întâlnit dragostea adevărată până la 30 de ani. Îi face o promisiune lui Meltem, fiica celuilalt partener al companiei, și rămâne ancorat în această promisiune timp de 10 ani. Într-o zi, când se duce în sat să caute pământ, o cunoaște pe Sıla și este foarte impresionat de ea. Din acest moment el vrea să-și petreacă viață cu ea, dar Meltem nu îi va lăsa în pace”.

0x0-1-bolum-foto-galeri-1515162016707Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton