Homepage  / Televiziune

Cine sunt „băcițele” din noul serial de la Prima TV, „Pup-o, mă!”. Printre ele, se regăsește și fosta soție a lui Bobby Păunescu

Cine sunt „băcițele” din noul serial de la Prima TV, „Pup-o, mă!”. Printre ele, se regăsește și fosta soție a lui Bobby Păunescu
10

de Cătălina Matei,

Din 6 octombrie, la Prima TV, începe noul serial de comedie „Pup-o, mă!”, o producție semnată de Alin Panc și Sandu Pop aka Văru’ Săndel. Printre actrițele din distribuție se regăsesc, Oana Ioniță, Ioana Picoș, Mădălina Andea, dar și Alice Peneacă, fosta soție a omului de afaceri Bobby Păunescu.

După succesul avut cu filmele „Pup-o, mă! 1” și „Pup-o, mă! 2”, Alin Panc a transformat continuarea poveștii într-un serial de televiziune. Cei doi frați ciobani, Tică (Alin Panc) și Horică (Sandu Pop, aka Văru’ Săndel), sunt, în sfârșit, stăpânii stânei și se cred o partidă pentru orice femeie.

Însă soarta le pregătește noi surprize, asa că Tică și Horică ajung… vedete la TV, într-un show ce se numește “Înfruntarea bacilor”. Astfel, 8 tinere frumoase intră în competiție pentru inima celor doi, pentru premiul de 50.000 de euro și titulatura de „Băcița anului”.

Alice Peneacă (Corina), Oana Ioniță (Andreea), Ioana Picoș (Mona Liza), Maria Georgiana Văcariu (Adela), Simona Pintileasa (Viviana), Mădălina Anea (Edit), Roxana Condurache (Eva), Cristina Viștereanu (Diana), Iulia Neacșu (Oana), Alexa Tofan (Anemona) sunt cele 10 băcițe care luptă pentru inima celor doi ciobani, Tică (Alin Panc) și Horică (Sandu Pop, aka Văru’ Săndel). 

Povestea din „Pup-o, mă!”, serialul care începe pe 6 octombrie și va fi difuzat de la ora 20.00 la Prima TV,  este alertă, acțiunea are multe fațete, umorul de limbaj și situație este întâlnit la orice pas. „Personajul meu se numește Corina. A fost o experiență foarte frumoasă iar cu echipa m-am simțit excelent la filmări”, spune Alice Peneacă, fosta soție a omului de afaceri Bobby Păunescu.

Filmările au durat o lună și au avut loc într-o fermă din apropierea Bucureștiului. „Filmările la primul sezon au fost o continuă voie bună care cred că se va transmite și telespectatorilor. Am râs, ne-am distrat la filmări și am creat amintiri dintre cele mai inedite. În afară de vacanțele petrecute la țară atunci când eram mică, acum a fost perioada în care am stat cel mai mult printre animale, fân, noroi, grajduri. A fost ceva inedit. Personajul meu, Mona Liza, reprezintă mărul discordiei în relația dintre baci. Ah, da, să nu uit că tot cu această ocazie am jucat prima dată și travesti. În ce context, nu spun. Va trebui să urmăriți serialul pentru a vedea ce s-a întâmplat”, spune actrița Ioana Picoș.

Și pentru Oana Ioniță serialul „Pup-o, mă!” este o experiență unică: „Am primit cu bucurie propunerea de a interpreta personajul Andreea. E un personaj colorat și amuzant, drept pentru care mi-a făcut plăcere și m-am distrat în timpul filmărilor. E o comedie savuroasă și sunt sigură că oamenii se vor amuză copios”.

Cele 10 actrițe și influenceri, cu experiență pe platourile de filmare sau în social media, vor trece prin probe amuzante precum cursa viteză de depănușat porumb sau cea de urmărit găini în bătătură. “Serialul are umor, acțiune, autenticitate, baci și mioare și multe fete de care m-am apropiat și pe care mă bucur că le am cunoscut. Eu sunt Diana, una dintre concurente și mă caracterizează forța și sensibilitatea”, a povestit actrița Cristina Viștereanu.

Serial-pup-o-ma-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Laura Cosoi, din nou într-un serial de comedie

În urmă cu 20 de ani, Laura Cosoi debuta ca actriță în celebrul serial de comedie „La bloc”, alături de Dana Rogoz și Tili Niculae. Au urmat numeroase apariții în show-uri TV, piese de teatru, dar și roluri în lung-metraje. Acum revine într-un serial de comedie, în cel de la Prima TV – „Pup-o, mă!”, în roul unei producătoare TV, Mina. Filmările au avut loc la începutul verii, pe când actrița era însărcinată în luna a noua cu cea de-a treia fetiță.

„Inițial am lucrat cu echipa lui Alin Panc și Văru Săndel pentru filmul Secretele lui Zorillos. La inițiativa lui Alin Panc am lucrat la acel lungmetraj și mă bucur foarte mult că am lucrat cu ei, mai ales că în trecut eu am mai lucrat cu ei pentru un proiect de televiziune. Iată că ne-am reîntâlnit de această dată și pentru serialul Pup-o, mă!, difuzat de Prima TV.

Când a scris serialul s-a gândit la mine și m-a sunat și m-a întrebat dacă vreau să întru în proiect. Evident că i-am spus că mi-ar plăcea să lucrăm împreună, că mi-e dor de un serial, mi-e dor de o comedie, numai că nu știam când îl va scrie și când se va filma. Și s-au împins filmările până aproape când să nasc eu, eram deja în luna a noua când am filmat, dar am avut întâietate, protejată și răsfățată pe platoul de filmare și recunosc că n-am avut scene neapărat ușoare. La ieșirea din București s-a filmat, dar ne-am descurcat foarte bine, mai ales că au avut în vedere faptul că sunt însărcinată și au cumulat cumva zilele de filmare”, ne-a mărturisit Laura Cosoi recent, într-un interviu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton